حماسه حق پرست روز سهشنبه در گفتوگو با ایرنا، افزود: به جرات میتوان بوشهر را شهر موسیقی نامید زیرا این رشته در این شهر در یک بستر آیینی عمیق و باورمندانه قرار دارد طوریکه باورهای دینی، فرهنگی و اجتماعی با موسیقی تلفیق یافته و این هنر از بدو تولد و زایش تا هنگام مرگ با زندگی مردم این دیار عجین است.
وی با اشاره به ریشه و پیشینه تاریخی موسیقی در شهرستان بوشهر، اظهار کرد: موسیقی مذهبی، موسیقی کار، شادمانهها، بیت خوانی، شروه خوانی و دیگر گونههای متنوع موسیقی در بوشهر، لوازم و اسباب کار را برای نگاه خلاقانه هنرمندان بوشهری و ارائه ایدههای نو در این زمینه فراهم کردهاست.
رئیس انجمن موسیقی استان بوشهرگفت: پروپزال موسیقی بوشهر با بیان پیشینه تاریخی و توانمندیهای استان در زمینههای خوانندگی، طراحی و ساخت ساز، حضور پیشکسوتان موسیقی چون همایون خرم و فعالیت گروههای نام آشنای موسیقی مانند گروه مفتون در استان بوشهر، برگزاری رویدادهای موسیقی و سایر بررسیهای خاص پیکره موسیقی بوشهر تهیه و با حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به نخستین دوره شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر کشور ارائه شد که در نهایت این شهرستان به عنوانی که شایستگی آن را داشت دست یافت.
حق پرست ادامه داد: مهمترین پیامد انتخاب بوشهر به عنوان شهر خلاق موسیقی کشور ایجاد انگیزه در هنرمندان استانی برای خلق ایده و تلاش برای پویایی این هنرغنی است تا بتوانند از این عنوان ارزشمند در سالهای آینده نیز دفاع کنند.
وی با اشاره به انتخاب شهرهای خلاق، در هر یک از عرصهها ضریب خلاقیت هنرمندان آن خطه سنجیده میشود، گفت: عضویت در شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر در برجسته ساختن موسیقی در جغرافیا و تاریخ بوشهر تاثیر بسزایی دارد.
در نخستین دوره شهرهای خلاق فرهنگ و هنر ایران ۵۷ شهر در هفت حوزه به عضویت شبکههای مختلف شهرهای خلاق فرهنگ و هنر در آمدند که در این میان بوشهر در حوزه موسیقی و برازجان در حوزه ادبیات به عنوان شهرهای خلاق کشور انتخاب شدند.