ابراهیم شریفی روز سهشنبه در بیست و نهمین نشست شورای اطلاعرسانی چهارمحال و بختیاری افزود: درگیری عمومی با ویروس کرونا و تبعات آن، شرایط سختی را به وجود آورده است که باید برای ایجاد انگیزه و امیدآفرینی و جذب مشارکت عمومی در انتخابات با همفکری و همیاری تمامی متولیان و رسانهها برنامهریزی شود.
وی به تداوم موج چهارم کرونا و نگرانیهای پیش آمده از شیوه ویروس جدید هندی در جهان اشاره کرد و افزود: رعایت دستورالعملهای بهداشتی همچنان در اولویت قرار دارد و تصمیمگیری برای انجام هرگونه فعالیت انتخاباتی و اطلاعرسانی در این مورد نیازمند بررسی دقیق و اظهار نظر ستادهای ملی و استانی مبارزه با کرونا است.
شریفی وجود اقوام و خرده فرهنگهای مختلف در چهارمحال و بختیاری را از جمله مزایای اجتماعی و فرهنگی استان دانست و تصریح کرد: میتوان با استفاده از این ظرفیت و همیاری ریشسفیدان و بزرگان محلی و منطقهای برای اطلاعرسانی هر چه بهتر دستاوردهای انقلاب اسلامی و ایجاد امید و انگیزه میان مردم در شرایط کنونی بهره برد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: مدت اندکی تا پایان دولت دوازدهم باقی مانده است و اگر مطالبات مردمی نیز در این فرصت باقی مانده به درستی و به وقت پاسخ داده شود رضایتمندی عمومی ایجاد شده و تحمل تبعات شیوع کرونا و فشارهای اقتصادی برای مردم راحتتر خواهد شد.
نقش نهادهای محلی در تبیین جایگاه و مشارکت انتخاباتی قابل توجه است
مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با بیان اینکه هجمههای شکل گرفته پیرامون نظام جمهوری اسلامی غیرمنصفانه است، گفت: روابط عمومی دستگاههای اجرایی و رسانهها باید با در نظر گرفتن دستورالعملهای اطلاعرسانی برای بیان نقاط قوت فعالیتها و دستاوردهای نظام وارد میدان شوند.
ملک محمد قربان پور افزود: با توجه به شیوع کرونا و نگرانیهای موجود در این مورد و همچنین لزوم رعایت دستورالعملهای بهداشتی، لازم است با محوریت دانشگاه علوم پزشکی، سهم رسانههای استان برای ایجاد شور انتخاباتی در قالب یک برنامه عملیاتی تدوین و مشخص شود.
وی فضاسازی برای امیدبخشی به جامعه را ضروری خواند و تصریح کرد: برقراری ارتباط با جامعه و استفاده از ظرفیت نهادهای محلی برای بیان دستاوردها و خدمات انجام شده در طول انقلاب اسلامی میتواند به بصیرت افزایی و جذب مشارکتها کمک کند.
قربان پور با اشاره به اینکه بخشی از برقراری ارتباط با جوامع محلی باید همچنان به صورت سنتی و به شکل حقیقی انجام شود، یادآور شد: از فرمانداران، بخشداران و دهیاران خواسته خواهد شد تا در فرصت باقی مانده تا انتخابات با بزرگان و ریشسفیدان به صورت حضوری و با رعایت دستورالعملهای بهداشتی دیدار کرده و به تبیین جایگاه انتخابات بپردازند.
مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری چهارمحال و بختیاری به استفاده از فضای مجازی برای ایجاد شور انتخاباتی نیز اشاره کرد و گفت: روابط عمومی دستگاههای اجرایی و نهادهای مرتبط میتوانند ذینفعان خود را در این فضا ساماندهی کرده و برای ارائه نقاط قوت نظام و ضرورتهای مشارکت انتخاباتی وارد عمل شوند.
وی افزود: برای استفاده از فضای فرهنگی دانشگاهها و ظرفیتهای دانشجویی در موضوع انتخابات به زودی نشستی با معاونان فرهنگی دانشگاههای استان برگزار خواهد شد تا حساسیت شرایط کنونی کشور با توجه به اتفاقات جهانی برای قشر دانشجو به درستی تبیین شود.
به گزارش ایرنا، پیگیری اختصاص سهمیه واکسن کرونا برای اهالی رسانه استان، نحوه بهکارگیری مهارتها و تواناییهای سازمانهای مردم نهاد برای ایجاد شور انتخاباتی، برنامهریزی برای آگاهی بخشی به رای اولیها، برگزاری دورههای آموزش مجازی ویژه خبرنگاران با محوریت تبیین بیانات مقام معظم رهبری درباره انتخابات، مردمی سازی دعوت به مشارکت انتخاباتی و گفتمانسازی با موضوع انتخابات با حضور نخبگان استانی و کشوری در فضای رسانهای از دیگر مباحث مطرحشده در بیست و نهمین نشست شورای اطلاعرسانی بود که اعضای شورا پیرامون آن، نظرات خود را ارائه کردند.