سای - ایرنا - مدیرکل نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس مازندران پویش آجر به آجر را تحولی جدید در راستای تنوع بخشی مشارکت مردمی به مدرسه سازی دانست و گفت که بیش از ۴۶ هزار مازندرانی تاکنون در این پویش شرکت کردند.

حسن جهانیان روز چهارشنبه همزمان با روز ملی تکریم از خیرین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با قدردانی از چندین دهه همراهی خیرین در ایجاد و توسعه فضای آموزشی مازندران افزود : با توجه به مسائل و مشکلات اقتصادی ، تنوع بخشی به مشارکت مردمی و جذب خیرین یکی از راهکارهای سازمان نوسازی مدارس برای همراهی همگانی در امر مدرسه سازی است که در طرح آجر به آجر نمود یافته است.

وی استقبال خیرین و مردم مازندران از پویش آجر به آجر بسیار خوب توصیف کرد و گفت : سه ماهه پایانی سال گذشته ۴۶ هزار و ۹۸ نفر مازندرانی در این طرح شرکت و ۲ میلیارد و ۵۱۰ میلیون ریال کمک کردند.

مدیرکل نوسازی مدارس مازندران با اظهار این که پویش آجر به آجر یک طرح نوپا برای مدرسه سازی است ، گفت : هنوز فعالیت مدرسه سازی کشور و مازندران بر دوش خیرین است و طی چندین دهه اخیر خیرین مازندران حضوری قوی و تاثیرگذار در این بخش داشتند.

او افزود : در ۲ دهه اخیر همزمان با آغاز جشنواره خیرین مدرسه ساز ، خیرین مازندرانی حدود پنج هزار میلیارد ریال برای نوسازی، مقاوم سازی و تجهیز مدارس استان تعهد کردند.

طرح آجر به آجر یکی از ۲۵ بسته تحولی وزارت آموزش  و پرورش در دولت تدبیر و امید برای تحقق اهداف سند تحول بنیادین است. در طرح آجر به آجر هر کس با خرید حتی یک آجر می تواند در مدرسه سازی سهیم شود.

در این طرح می توان از ظرفیت مردمی و مشارکت خرد در زمینه ساخت و توسعه فضاهای آموزشی استفاده کرد و این موضوع به عنوان یک فرهنگ اجتماعی بین همه اقشار جامعه ترویج می یابد. کمپین آجر به آجر با مشارکت جامعه خیرین مدرسه ساز و با هماهنگی سازمان نوسازی کشور به منظور ساخت یا تجهیز مدارس راه اندازی شده است.

افرادی خیر می‌توانند برای شرکت در طرح آ جر به آجر به سامانه http://ajorbajor.ir  مراجعه و با اهدای هزینه حداقل یک آجر به مبلغ یکهزار تومان به نام خود یا عزیزانشان در این کار خیر شرکت کنند.

طبق گزارش سازمان نوسازی مدارس تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار نفر از مردم کشور در پویش آجر به آجر شرکت کردند و مازندران رتبه چهارم را در این زمینه داشته است.

طی هفت ساله دولت تدبیر و امید ۲ هزار کلاس درس در قالب  ۳۳۵ پروژه فضای آموزشی ، پرورشی و ورزشی در استان به بهره برداری رسید که سه هزار و ۷۰ میلیارد ریال برای ساخت این مدارس هزینه شد. این تعداد فضای آموزشی جدید باعث کاهش ۱۰ درصدی مدارس فرسوده مازندران شدند.