رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی تهران غرب در این زمینه به ایرنا گفت: نشست توسعه همکاریهای علمی و بینالمللی آموزشهای عالی مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی با دانشگاه و موسسههای آموزش عالی عراق در روزهای چهارم و پنجم خردادماه برگزار میشود.
سیدمحمدحسن پیشبین افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان دانشگاه نسل سوم، مهارتآموزی و تربیت نیروی ماهر و متخصص متناسب با نیازهای بازار کار در کشور، توانست بهگونهای عمل کند که ۷۰ درصد دانشآموختگان آن جذب بازار کار شوند.
وی به وجود بیش از ۶۳۰ مرکز آموزش به همراه رشتههای تخصصی در حوزه صنعت، کشاورزی، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر در کنار مراکز بینالملل برای جذب دانشجوی خارجی و وجود شبکه رشد و فناوری و شتابدهندهها در این نهاد آموزشی اشاره کرد و یادآور شد: برگزاری دورههای درسی کوتاهمدت و بلندمدت، توجه به توسعه کیفی دانشگاه متناسب با اهداف آمایش سرزمین و توسعه متوازن مناطق کشور، عقد تفاهمنامههای همکاری در زمینه آموزش دانشجویان، مدرسان و تبادل مدرس و دانشجو و گذراندن دورههای کاربینی و کارآموزی با کشورهای آلمان، اتریش، کره، چین و...، از جمله رویکردهای این دانشگاه است که با جدیت ادامه دارد.
رییس دانشگاه جامع علمی و کاربردی ادامه داد: با توجه به این توانمندیها و قابلیتهای دانشگاه جامع علمیکاربردی، زمینه همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاهی با اولویت کشورهای همسایه همچون عراق در صدر برنامهها قرار دارد که در این زمینه نقش مهم واحدهای استانی به ویژه استانهای مرزی و همجوار کلیدی است.
پیش بین افزود: دنبال کردن سیاستهای توسعهای و آموزشی در عراق و وجود ظرفیتهای آموزشی و متقاضیان مهارتهای شغلی در این کشور، فرصتی مناسبی برای همکاریهای متقابل علمی و بینالمللی دانشگاه جامع علمیکاربردی با دانشگاههای مشابه در عراق فراهم کرده است.
وی، هدف از برگزاری نشست توسعه همکاریهای علمی و بینالمللی آموزشهای عالی مهارتی با دانشگاه و موسسههای آموزش عالی عراق را آشنایی مدیران دانشگاههای این کشور با ظرفیتهای آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی برشمرد و ابراز امیدواری کرد، با ارائه آموزش¬های عالی به توسعه بینالمللی دانشگاه از یک سو و توانمندسازی متقاضیان آموزشهای مهارتی در همه مشاغل و صنوف در کشورهای همسایه به ویژه عراق به عنوان کشور دوست و مسلمان کمک کرد.
به گزارش ایرنا، از جمله اهداف نشست توسعه همکاریهای علمی و بینالمللی آموزشهای عالی مهارتی، «عقدتفاهم نامه با هدف همکاریهای مشترک، بررسی راهکارهای مختلف توسعه همکاریهای علمی بین دانشگاههای دو کشور، معرفی آموزشهای عالی علمیکاربردی، شناسایی ظرفیتهای آموزشی برتر برای پذیرش دانشجویان غیر ایرانی، برگزاری دورههای آموزشی کوتاهمدت و مقطعدار برای جذب دانشجویان عراقی و در نهایت توانمندسازی نیروی کار از طریق آموزشهای عالی کوتاه مدت در این کشور» بود.
انجام بازدید از مراکز آموزش علمی کاربردی تخصصی منتخب و بینالمللی، برگزاری نمایشگاهی از توانمندیها و محصولات مراکز علمی کاربردی، برگزاری پنلهای تخصصی برای تبادل اطلاعات و یافتن زمینههای مشترک همکاری و انجام مصاحبههای تخصصی در حاشیه نشست، از جمله برنامههای نشست یاد شده خواهد بود.
براساس این گزارش، با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا در کشور، برگزاری یا تعویق این نشست به ضوابط و بخشنامههای اعلام شده از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا منوط شده است.