مهرزاد حمیدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا افزود: سال گذشته هم به منظور رعایت پروتکلهای بهداشتی و بهداشت محیط اعتباری در نظر گرفته شد که این اعتبار به طور کامل دریافت یافت.
وی همچنین درمورد آمار ابتلای دانش آموزان در حوزه های امتحانی در سال گذشته خاطرنشان کرد: گزارشی از ابتلای دانش آموزان به کرونا در حوزههای امتحانی سال گذشته به ما اعلام نشد اما حتی اگر ابتلایی هم رخ داد، نمی توان محل آن را به سادگی ردیابی کرد.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش یادآورشد: اما با همکاری دانشآموزان، فرهنگیان و ابلاغ اعتبار پروتکلهای بهداشتی در دوران برگزاری امتحانات حضوری به طور کامل رعایت شد.
حمیدی اظهار داشت: امسال هم دولت اعتبارات ویژهای برای رعایت پروتکلها و بهداشت محیط در خصوص محل برگزاری امتحانات اختصاص داد که در حال وصول هستیم.
وی خاطرنشان کرد: مرکز سنجش آموزش و پرورش برنامههای امتحانی را با دقت و کارشناسی تنظیم می کند، هر برنامهای که قطعی شود، معاونت سلامت با وزارت بهداشت درباره اجرای پروتکلهای آن رایزنی می کند.
به گزارش ایرنا، مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش در روزهای اخیر اعلام کرد که در راستای اجرای فعالیت «برنامه ریزی – طراحی سوالات و برگزاری امتحانات نهایی و غیرنهایی»، نکات قابل توجه و سه برگ برنامه امتحانات نهایی خردادماه سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ پایه دوازدهم دوره دوم آموزش متوسطه روزانه، بزرگسالان، آموزش از راه دور و داوطلبان آزاد شاخه نظری و رشته هنر دوره پیش دانشگاهی شاخه فنی و حرفه ای به ادارات کل آموزش و پرورش استان ها ابلاغ شد.
بر اساس این شیوه نامه، امتحانات حضوری در مناطق زرد، نارنجی و قرمز با صدور مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا و در تمام مناطق با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی که متعاقباً ارسال می شود و نظارت مراقبان بهداشت انجام می شود؛ ستاد امتحانات استان/شهرستان/نواحی و مناطق، طبق شیوه نامه تشکیل و نسبت به تعیین حوزه های اجرا، تصحیح و عوامل اجرایی حداکثر تا ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ اقدام و مراتب در سامانه فاینال درج شوند.
در ادامه این شیوه نامه آمده است: مسوولیت درج صحیح اطلاعات حوزه ها و عوامل اجرایی به ویژه شماره همراه آن ها، برعهده مدیر کل آموزش و پرورش استان است.
براساس این شیوه نامه گزارش تعیین حوزه های اجرا و تصحیح، از سامانه فاینال دریافت و پس از تأیید رؤسای سنجش، حراست و مدیران کل استان ها، باید از طریق اتوماسیون اداری به مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی ارسال شود.
همچنین سوالات امتحانات نهایی پایه دوازدهم براساس برنامه درسی و بارم بندی وضعیت قرمز در شرایط همه گیری بیماری کرونا، طراحی می شوند.
برنامه درسی دوره دوم متوسطه در وضعیت قرمز، بارم بندی دروس و برنامه امتحانات در پایگاه اطلاع رسانی مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی به نشانی www.aee.medu.ir قابل مشاهده است.