مرتضی حیدری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: تعداد رد صلاحیت نامزدهای شوراهای شهر و روستا در قم کمتر از ۸ درصد بود و این افراد به مدت ۴ روز فرصت دارند تا به هیات نظارت انتخابات استان شکایت خود را ارائه دهند.
وی ادامه داد: از ۳۹ فرد رد صلاحیت شده ۲ تن زن و ۳۷ تن مرد هستند و از مجموع ۴۳۶ نامزد تایید صلاحیت شده ۵۲ تن زن و ۳۸۴ نفر مرد هستند.
فرماندار قم بیان کرد: طبق ماده ۵۳ آیین نامه اجرایی امروز روز اعلام نهایی تایید یا رد صلاحیت افراد بود و که به تمامی افراد ثبت نام شده رد یا تایید صلاحیتشان ابلاغ شده است.
حیدری اضافه کرد: تبلیغات نامزدهای شوراهای شهر و روستا طبق ماده ۷۵ آیین نامه اجرایی به میزان ۷ روز از ۲۰ خرداد تا ۲۶ خردادماه انجام خواهد شد و هیات های نظارت، بازرسی و انتخابات با تبلیغات زودرس برخورد و اسامی این افراد به قوه قضاییه اعلام می شود.
وی ادامه داد: تفاوتی بین تبلیغات زودرس در فضای مجازی با فضای فیزیکی نیست و تبلیغات فضای مجازی به خاطر قابلیت مکتوب بودن لطمه بیشتری به نامزدهایی خواهد زد که قصد تبلیغات زودرس داشته باشند.
وی یادآور شد: هیچکدام از اعضای کنونی شورای شهر قم رد صلاحیت نشدند و فقط دو تن از این افراد برای دوره جدید ثبت نام نکرده اند و علت رد صلاحیت ۳۹ فرد دیگر نیز مسائل اعتقادی نبوده و علت آن داشتن پرونده در محاکم چهارگانه بوده است.
استان قم شامل پنج بخش جعفرآباد، سلفچگان، خلجستان، کهک و مرکزی است.
سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به همراه ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، میاندورهای مجلس یازدهم شورای اسلامی و میاندورهای مجلس خبرگان رهبری، ۲۸ خردادماه امسال برگزار میشود./