دکتر قاسم میری علی آباد روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این واکسن ۹۰ درصد ایمنی ایجاد میکند، اظهارداشت: این واکسنها به کادر درمان و بیماران خاص تزریق شده است.
وی ادامه داد: تزریق این تعداد دُز واکسن کرونا در سیستان و بلوچستان تاکنون عارضهای برای دریافت کنندگان نداشته است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: راه اصلی ابتلا و آلودگی به ویروس کرونا، انتقال از شخص بیمار یا ناقل به فرد سالم است.
وی ادامه داد: افراد ممکن است از طریق تماسهای نزدیک مانند بوسیدن، دست دادن یا قرار گرفتن در فضای بسته، پخش کردن قطرات ویروس از راههای مانند سرفه و عطسه به راحتی مبتلا و آلوده شوند.
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: با افزوده شدن ۱۳۵ نفر جدید در شبانه روز گذشته شمار مبتلایان کرونا در سیستان و بلوچستان به ۳۱ هزار و ۹۰۸ نفر رسید.
دکتر سیدمحمد هاشمیشهری اظهارداشت: هماینک ۱۶۴ بیمار حاد تنفسی و ۸۷ نفر مبتلا به کرونا در بیمارستانهای سیستان و بلوچستان تحت درمان قرار دارند.
وی شمار درگذشتگان این ویروس در سیستان و بلوچستان با افزوده شدن پنج نفر دیگر را یکهزار و ۲۳۹ نفر اعلام کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از مردم تقاضا کرد؛ در صورت امکان و نداشتن ضرورت در خانه بمانند و چنانچه از خانه بیرون میروند اصول بهداشتی و آداب تنفسی را به خوبی رعایت کنند.
وی بیان کرد: از آنجایی که کشف راههای انتقال کرونا و عوارض ناشی از آن نیازمند گذشت مدتزمانی از شیوع و اپیدمی ویروس است و سپس بر اساس یافتههای علمی رفتار عامل بیماری شناسایی میشود ضروریست شهروندان تمام نکات بهداشتی را رعایت کنند.
هاشمی گفت: موارد مثبت کرونای جهش یافته انگلیسی در سیستان و بلوچستان نیز در حال افزایش است و این نوع از ویروس تقریبا جایگزین نوع قبلی شده بطوریکه ۷۰ درصد موارد ابتلا در سطح استان را شامل میشود.