دکتر ابراهیم قادری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تعداد بستریهای روزانه کرونا، اگرچه نسبت به هفتههای گذشته کمی کاهش دارد ولی چشمگیر نیست و مردم باید همچنان در رعایت پروتکلها جدی باشند.
وی اضافه کرد: از سویی روند شیوع و گسترش کرونا در استان کاهش یافته است ولی این به معنای عبور از خطر نیست چرا که این بیماری همانند آتش زیرخاکستر هر از چند گاهی با کمرنگ شدن دستورالعملهای بهداشتی شعلهور میشود.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه استان از لحاظ آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در مقایسه با دیگر استانهای کشور وضعیت بهتری دارد، افزود: از آنجا که ۷۰ درصد افراد مشکوک به کرونا در موج چهارم بیماری زود به مراکز درمانی مراجعه کرده و تحت مراقبت قرار گرفتند، میزان مرگ و میر کاهش پیدا کرد، در حالیکه در موجهای قبلی میزان مراجعه افراد مشکوک به کرونا حدود ۵۰ درصد بود.
قادری با اشاره به وضعیت رنگ بندی شهرستانهای استان از نظر ابتلا به کرونا، یادآور شد: سنندج، قروه، دیواندره و بانه همچنان در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند، بیجار، سقز، کامیاران و مریوان در وضعیت نارنجی و دهگلان و سروآباد هم در وضعیت زرد هستند.
در شبانه روز منتهی به ظهر روز پنجشنبه نهم اردیبهشت ۲۴۶ بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان شناسایی شد و در حال حاضر ۶۵۶ بیمار مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که حال ۸۷ بیمار وخیم است.
کرونا از اسفند ۱۳۹۸ تاکنون در کردستان یک هزار و ۲۲۹ قربانی داشته است که ۴۸۸ نفر در سنندج، ۲۲۳ نفر در سقز، ۱۰۸ نفر در مریوان، ۹۶ نفر در بانه، ۹۰ نفر در قروه، ۷۳ نفر در کامیاران، ۷۳ نفر در دیواندره، ۵۶ نفر در بیجار، ۱۹ نفر در دهگلان و سه نفر در سروآباد جان خود را از دست دادهاند.