به گزارش ایرنا، محمد طاهری عصر پنجشنبه در نشست هیات مدیره شرکت آب و فاضلاب استان سمنان در سالن جلسات معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گفت: باتوجه به کاهش بارشها، برای مدیریت و اصلاح الگوی مصرف، ستاد تنش آبی در شرکت آب و فاضلاب استان سمنان تشکیل خواهد شد.
وی افزود: به دلیل کاهش بارش باران و برف در سال زراعی جاری، به احتمال از هفته های آینده عملیات آبرسانی به برخی از مناطق روستایی و عشایری استان سمنان با تانکر انجام خواهد شد و با توجه به کمبود تانکر، هماهنگی با دستگاه های اجرایی برای در اختیار قرار دادن تانکرهایشان به شرکت آب و فاضلاب استان انجام شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان درخواست کرد: معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان با دستگاه های اجرایی به منظور همکاری با شرکت آب و فاضلاب استان برای آبرسانی با تانکر به مناطق دوردست و روستایی استان مکاتبه کند.
طاهری افزود: دبی چشمهسارها در بسیاری از نقاط استان سمنان ۵۰ تا ۷۵ درصد کاهش یافته است.
وی افزود: براساس آمار، دبی چشمهسارهای مناطق خطیرکوه و کالپوش در مقایسه با سال گذشته ۵۰ درصد و در مناطقی مانند کوه زر تا ۷۵ درصد کاهش یافته است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: در ارتباط با مدیریت مصرف انرژی ادارات جلساتی به صورت مستمر با حضور معاونت توسعه مدیریت ومنابع استانداری سمنان در حال برگزاری است و براساس آمار ادارات خوشنام و بدنام در مدیریت مصرف انرژی معرفی خواهند شد.
استان سمنان سالانه ۱۳۳ میلیون متر مکعب کسری آبهای زیرزمینی و ۳.۲ میلیارد مترمکعب کسری مخزن انباشته دارد و صرفهجویی ۱۷۸ میلیون مترمکعبی آب در سند سازگاری با کم آبی استان تا سال ۱۴۰۵ هدفگذاری و آغاز شد.
در استان سمنان سالانه حدود یک میلیارد و ۲۴۸میلیون مترمکعب آب تولید می شود که هفت درصد از آن در بخش خانگی، ۸۸.۹ درصد در بخش کشاورزی و بقیه در بخش صنعت مصرف می شود.