رضا خواجه ای روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع ۶۴۰ میلیارد ریال اعتبارات عمرانی، ۱۶۰ میلیارد ریال در قالب تامین قیر بوده است.
وی اضافه کرد: این اعتبارات برای تهیه، اجرا و بازنگری طرحهای هادی روستایی، بهسازی و احیای بافت با ارزش روستایی، کمک به تامین مسکن و توسعه مناطق روستایی و اجرای طرح توسعه پایدار منظومه های روستایی هزینه می شود.
این مسووول ادامه داد: اجرای طرح هادی در ۱۲۰ روستای استان و آسفالت ریزی معابر ۵۰ روستا در طی یک سال از برخی اقدامات حوزه عمران روستایی این نهاد است که امیدواریم با جذب اعتبارات و تلاش همکاران، اینمیزان در سال جاری به مراتب افزایش یابد.
وی، تعداد اجرای طرح هادی در روستاهای بالای ۲۰ خانوار در استان را ۴۱۳ روستا عنوان کرد و گفت: میانگین اجرای طرح هادی روستایی در استان زنجان ۵۸.۲ درصد و در سطح کشور ۴۶.۲ درصد است که در این زمینه استان زنجان بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد.
مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان ادامه داد: با توجه به اتمام افق ۱۰ ساله طرح هادی برای ۲۷۴ روستا بازنگری شده و در حال حاضر نیز تعداد روستاهای نیازمند تهیه طرح بازنگری ۱۹۰ روستا است.
به گفته خواجه ای، تهیه طرح و اجرای آن با توجه به ورود امکانات و خدمات زیربنایی و روبنایی بر کیفیت و بهبود زندگی اهالی در بلند مدت موثر است.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس باید با انجام برنامه ریزی های مناسب در جهت توسعه روستاها، فضای زندگی شایسته ای برای ساکنین روستاها فراهم کرد، تا از این طریق روستاییان نیز فرصت زندگی و رشد و توسعه را داشته باشند.