محسن خادمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عملیات بهسازی و آسفالت مسیرهای روستایی در روستاهای برایمه، شیخ یوسف، سیاه قول، گامشان،سلوک،آغا سور، مازله، یارعلی، خاتون خاص، تکانلوجه، زنده قول، میرسه، گلیار، آبلاغ، چوملان، باجوند، باگردان، کاولان علیا، گردشیلان، لاچین، مرانه و سولغه در صورت تامین اعتبار آسفالت خواهد شد.
وی ادامه داد: سال گذشته نیز در قالب همین طرح پنج کیلومتر راه روستایی میرسه به سولغه آسفالت شده و به بهره برداری رسید.
رییس اداره راهداری و حملونقل جادهای مهاباد گفت: همچنین عملیات بهسازی و زیر ساخت ۱۵ کیلومتر از مسیرهای کانی سیب به قویتل، گلنان به شهرزور و کیکته به خلیفان و مسیر بردهمیش انجام و آماده آسفالت است.
خادمی اضافه کرد: هماکنون ۵۳ درصد از ۶۲۰ کیلومتر راه روستایی مهاباد آسفالت شده است که با اتمام طرح ابرار این مقدار به ۶۵ تا ۷۰ درصد خواهد رسید.
وی بیان کرد: طرح ابرار برای بازسازی راههای روستایی با هدف ساخت و تکمیل طرحهای نیمهتمام در کشور و آذربایجانغربی است که با اولویت تکمیل طرحهای نیمهتمام و تکمیل راههای روستایی بالای ۵۰ خانوار بدون راه مناسب، هدفگذاری شده است.
طرح ملی ابرار در راستای اجرای برنامههای دولت تدبیر و امید و با هدف تکمیل شبکه راههای روستایی مشتمل بر ساخت، تکمیل و بهرهبرداری از ۲ هزار کیلومتر از راههای اولویتدار روستایی با ۱۸۰ اکیپ راهسازی و هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشینآلات راهسازی دولتی اجرا میشود.
آذربایجانغربی بیش از ۱۲ هزار کیلومتر جاده دارد که از این میزان حدود هشت هزار کیلومتر راه روستایی است؛ از این میزان نیز نزدیک به سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر آسفالت نیست.
شهرستانهای ارومیه، چالدران و مهاباد بیشترین روستاهای زیرپوشش این طرح را به خود اختصاص داده است.
مهاباد دارای هزار کیلومتر راه شامل ۲۳۵ کیلومتر راه اصلی و فرعی و ۷۰۰ کیلومتر راه روستایی آسفالت و شوسه است.