محمد مدانلو روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : طی سال های اخیر مباحث تولیدی و اقتصادی در قالب های مختلف از سوی مقام معظم رهبری به صورت شعار سال مطرح شده است که در اصل موضوع کمک به قوی تر کردن اقتصاد می باشد .
وی ادامه داد : همان طور که کشور می بایست در زمینه سیاسی مقتدر باشد ، قدرت اقتصادی هم راهکار مهمی برای مقابله با تهدیدات و تحریم های ناجوانمرادانه دشمنان به شمار می رود ، چرا که به هر میزانی که بنیه و توان اقتصادی و تولیدی کشور با مشکل مواجه باشد ، دشمن با آگاهی از این نقطه ضعف روی آن انگشت خواهد گذاشت و فشارها را تشدید خواهد کرد .
دکترای جامعه شناسی سیاسی گفت : شکوفایی اقتصادی کشور تنها به افزایش تولیدات متکی نیست ، بلکه برای تکمیل این چرخه می بایست بحث تولیدات کیفی و صادرات را نیز مدنظر قرار داد تا با ارزآوری و افزایش توان اقتصادی قدرت چانه زنی کشور در عرصه بین المللی افزایش یابد.
وی افزود : خوشبختانه ایران از حیث برخورداری از منابع و تولید محصولات مختلف جزو کشورهای خوب در این زمینه به شمار می رود و سالانه تولیدات خوب کشاورزی در استان ها از جمله مازندران تولید می شود ، اما این چرخه تولید محصولات هنوز دسترسی های لازم را به بازارهای صادراتی ندارد و از نظر کیفی می بایست ارتقا یابد تا در سبد کالاهای صادراتی قرار بگیرد .
این استاد دانشگاه های مازندران دستیابی به این مهم را در استفاده از ظرفیت و توان مجموعه های علمی و دانشگاهی دانست و گفت : از طریق این مجموعه ها می توانیم روش های علمی را برای کیفیت بخشیدن به محصولات پیاده کنیم .
وی از روستاها به عنوان پیشانی اقتصاد کشور نام برد و افزود : می توان از بسترهای موجود علمی که بخشی از آن شرکت های دانش بنیان هستند استفاده کرد تا این روستاها بتوانند به شکوفایی و توانمندی لازم در این عرصه تولید برسند .
مدانلو از وجود قوانین دست و پاگیر به عنوان یکی از موانع موجود در مسیر فعالیت واحدهای تولیدی یاد کرد و گفت : تا زمانی که این قوانین باعث می شود تا سرمایه گذار چندین سال از وقت و فرصت خود را در گیر و دار دریافت مجوز باقی سپری کند ، نمی توان انتظار داشت پویایی در تولید به درستی محقق شود .
وی اضافه کرد : مجلس شورای اسلامی می تواند با برداشتن این قوانین تاثیر خود را بر تسهیل روند تولید ایجاد بکند و به نوعی جانی دوباره به این عرصه ببخشد .
او ادامه داد : همچنین در بخش پشتیبانی ها نیز ، تولید کشور باید با کم کردن سود بانکی مورد حمایت قرار گیرد و واحدهای تولیدی بعد از دریافت تسهیلات دیگر دغدغه بازپرداخت های سنگین تسهیلات را نداشته باشند.