تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۸

تهران - ایرنا - رضا فکری چهل‌ساله است و فوق لیسانس ادبیات فارسی دارد. آقای فکری بر اثر بیماری (آر پی) از بدو تولد نابینای کامل است. او در سه کلاس مقطع هشتم، دهم و یازدهم درس‌های ادبیات فارسی، عربی و منطق و فلسفه را تدریس می‌کند.

هر روز از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ ظهر و هر کلاس بین ۵ الی ۸ دانش‌آموز دارد که بعضی نابینای کامل و بعضی از آن‌ها کم بینا هستند. رضا فکری تنها از طریق صوتی می‌تواند به دانش‌آموزانش تدریس کند. دانش‌آموزان نابینا فقط می‌توانند در یک رشته علوم انسانی تحصیل کنند زیرا رشته‌های ریاضی و دیگر رشته‌ها جنبه دیداری دارد و برای نابینایان سخت است، البته اخیرا رشته موسیقی هم به‌دلیل علاقه‌مند بودن دانش‌آموزان نابینا اضافه شده است. رضا فکری می‌گوید هنوز خودم را نوجوان می دانم و در همان مدرسه‌ای (دکتر خزائلی) که روزی دانش‌آموز بودم، در حال حاضر تدریس می‌کنم. او از بچگی دوست داشته معلم بشود و به گویندگی هم علاقه داشته که گاهی مداحی هیات نابینایان را می‌کند. فکری می‌گوید با اینکه مسیر خانه تا مدرسه برایم بسیار طولانی و رفت و آمدم خیلی دشوار است اما باز هم ترجیح می‌دهم مدرسه بروم تدریس کنم تا اینکه در خانه تدریس مجازی داشته باشم زیرا هم مشکل سرعت اینترنت و قطعی آن اذیت‌مان می‌کند و هم مدرسه رفتن و حضوری با بچه‌ها تدریس کردن یک صفای دیگری دارد.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی و شهادت استاد مرتضی مطهری در روز دوازده اردیبهشت ماه سال ۵۸، این روز به عنوان روز معلم نامگذاری شد.

این روز روز رضا فکری و تمامی معلمان است...