تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۳

شیراز- ایرنا- معلمان نمونه استان فارس در آیینی به مناسبت سالروز شهادت استاد مطهری و روز بزرگداشت مقام معلم در شیراز تجلیل شدند.

بنا بر گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس، این آیین همزمان با آیین سراسری تجلیل از معلمان نمونه کشور با حضور ویدیوکنفرانسی رئیس‌جمهوری، برگزار شد.
استاندار فارس در سخنانی در این آیین با بیان اینکه معلمان برگزیده مسلح به علم روز هستند، گفت: امروزه اگر کسی سواد کامپیوتر، سواد دیجیتال و توان رسانه‌ای نداشته باشد، کاری از پیش نخواهد برد و در کشوری که معلمان با اخلاق وجود دارند، این سواد، متخلق به اخلاق اسلامی و مکارم والای دینی نیز خواهد بود که به فرزندان آینده جامعه منتقل می‌شود.
عنایت الله رحیمی در این آیین ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهید مطهری و روز معلم، عنوان کرد: قطعاً همه ما باعنوان کسانی که روزگاری در محضر معلمان گرانقدر شاگردی کرده‌ایم، این موضوع را به‌خوبی می‌دانیم که ماندگارترین افراد در ذهن انسان‌ها آموزگاران هستند؛ چراکه آموزش‌های آنان در ذهن و دل دانش‌آموزان ماندگار است، به‌گونه‌ای که همیشه به آن خاطرات رجوع می‌کنند.
وی اظهار داشت: معلمان همواره چراغی از علم و دانش در مسیر زندگی افراد روشن می‌کنند که هیچ‌گاه به فراموشی سپرده نخواهد شد.
رحیمی با بیان اینکه همه اندیشمندان بر این نکته تاکید می‌کنند که سعادت جامعه در گرو آموزش درست است، اظهار داشت: چنین آموزشی به دست معلمانی صورت می‌گیرد که تربیت‌کنندگان و پرورش‌دهندگان نسل‌های آینده و حال‌ هستند.


استاندار فارس سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش و پرورش را عامل اصلی حرکت جوامع به سمت توسعه و پیشرفت دانست و افزود: این سرمایه‌گذاری بلندمدت است و نعمات آن چند نسل را در بر می‌گیرد؛ از این رو نباید به اشتباه تصور کرد که این سرمایه‌گذاری به‌معنای ایجاد هزینه است.
او با بیان اینکه نتایج رسیدگی و تخصیص اعتبار به فرهنگیان و مدارس و توجه به محتوای آموزشی در آینده مشخص خواهد شد، ابراز داشت: تجربه دیگر کشورها نیز نشان می‌دهد، آنان که در آموزش بیشتر سرمایه‌گذاری کرده‌اند، از درآمد سرانه، تکنولوژی، آسایش و رفاه بیشتری برخوردارند.
رحیمی اظهار داشت: بدین‌معنا، سرمایه‌گذاری کشورهای پیشرفته و مدعی نه در ایجاد کارخانه‌ها و نه در تشکیل نیروی نظامی آنان، بلکه ثمره توجه به آموزش بوده است.
استاندار فارس ادامه داد: این کشورها توانسته‌اند با جذب نخبگان از سراسر جهان، با هزینه کم،  بهره بسیار ببرند و همین موضوع باعث انباشت ثروت برای آنها شده است.
رحیمی تاکید کرد: باید تلاش کنیم با توجه به علاقه فرهنگی فرزندان این جامعه، برنامه‌ریزی کرده و آنان را به ماندن در کشور و خدمت کردن به هموطنان خود ترغیب کنیم.
وی با بیان اینکه دولتمردان و تصمیم‌گیرندگان می‌توانند با بسترسازی، زمینه زندگی بهتر و آسایش و پیشرفت را فراهم کنند، گفت: سرمایه‌های انسانی که تحت عنوان نخبگان شناخته می‌شوند، محصول همان آموزشی هستند که برای آن سرمایه‌گذاری شده است و این نهال زمانی به بار می‌نشیند که به روش‌های آموزشی جدید دست یابیم.
رحیمی افزود: حرکت به این سمت و سو می‌تواند نوید بخش توسعه یافتگی و پیشرفتی روز افزون برای مردم کشورمان باشد.