اردبیل - ایرنا - رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: این دانشگاه در سه سال اخیر رتبه اول کشوری را در رشد تولیدات علمی داشته و این دستاورد بزرگی برای دانشگاه ، اساتید و کارکنان است.

به گزارش ایرنا ، دکتر عزیز حبیبی روز یکشنبه در مراسم گرامیداشت روز معلم اظهارکرد: معیارهای مختلفی از جمله تولیدات علمی، مقالات مشترک منتشر شده با پژوهشگران خارجی، برنامه‌های فرهنگی، ورزشی، محیط‌زیست، ثبت اختراع و شرکت‌های دانش‌بنیان در رشد دانشگاه‌ها موثر است.

او با بیان اینکه باید در جذب دانشجوی خارجی شهریه‌پرداز بیش‌ از پیش تلاش کنیم، اضافه کرد: دانشجویان خارجی برای تحصیل در دانشگاه‌ها ابتدا به رتبه‌بندی‌های بین‌المللی دانشگاه‌ها نگاه می‌کنند و دانشگاه محقق اردبیلی برای اولین‌بار در رتبه‌بندی تایمز وارد شده است.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تشریح کرد: بعد از موفقیت دانشگاه محقق اردبیلی و ورود به رتبه‌بندی‌های علمی بین‌المللی ایمیل‌های مختلفی از دانشجویان کشورهای مختلف داشته‌ایم که در حال بررسی درخواست‌های آنها هستیم.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: ارتقای رتبه دانشگاه محقق اردبیلی مایه مباهات همه پرسنل دانشگاه است و این با تلاش‌ها و دلسوزی‌های اساتید و تیم مدیریتی حاصل می‌شود.

حجت‌الاسلام‌ عبدالله حسنی اضافه کرد: خداوند متعال خود را اولین معلم بشریت معرفی می‌کند و پیامبر اکرم (ص) را برای تزکیه و تعلیم فرستاده است.

وی با بیان اینکه در قیامت، معلم به‌صورت یک امت محشور می‌شود، ادامه داد: معلمی شغل نیست بلکه هنری برای نجات انسان است.

 مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی تشریح کرد: یکی از وظایف و مسئولیت معلمان، تربیت دینی دانشجویان و تاثیرگذاری مثبت روی آنها است.

مدیر امور پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی هم گفت: در آخرین رتبه‌بندی اعلام شده دانشگاه محقق اردبیلی رتبه دوم در بین دانشگاه‌های جامع وزارت علوم و رتبه هشتم دانشگاه‌های کشور در رتبه‌بندی تایمز ۲۰۲۱ را کسب کرده است.

دکتر یوسف عباسپور با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی ارتقای ۹ پله‌ای در جدیدترین رتبه‌بندی نظام رتبه‌بندی (ISC) در بین دانشگاه‌های جامع کشور داشته است، اضافه کرد: در سال ۲۰۱۷ کل تولیدات علمی دانشگاه محقق اردبیلی ۳۴۴ مورد بود که این تولیدات در سال ۲۰۲۰ به ۷۳۸ مورد افزایش‌یافته است.

وی اضافه کرد: پژوهشگران دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۲۰۱۷ با پژوهشگران خارجی ۲۷ کشور ۶۲ مورد تولیدات علمی مشترک داشته‌اند که این مورد در سال ۲۰۲۰ به ۳۰۵ مورد با پژوهشگران ۵۴ کشور افزایش‌یافته است.

در این برنامه از اساتید ارتقا یافته در یک سال اخیر با اهدای لوح و هدایایی تجلیل شد.