تهران- ایرنا- فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی در نشست هم‌افزایی با مشاوران جوان این نیرو گفت: امروز نیروی زمینی ارتش از مهمترین محورهای ضدّ کواد در کشور است و انواع و اقسام پهپادها در درون ارتش ساخته و به‌کار گرفته می‌شود.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی ارتش،  نشست هم‌افزایی سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش به میزبانی دانشگاه افسری امام علی(ع) نیروی زمینی و با حضور مشاوران جوان شامل تعدادی از دانشجویان دانشگاه‌های افسری آجا و دانش‌آموزان و هنرآموزان مراکز آموزش تخصصی ارتش از نیروهای مختلف برگزار شد.

در این نشست سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی با تأکید بر اینکه شما دانشجویان، دانش‌آموزان و هنرآموزان عزیز به نمایندگی از جوانان آینده‌ساز ارتش جمهوری اسلامی ایران و به عنوان جوانترین مشاوران فرمانده ارتش در این نشست حضور دارید گفت: شما هم از نظر سنّی و هم از نظر شغلی قدم اول در ارتش هستید و من هم قدم آخر؛ از مدت‌ها قبل دغدغه برگزاری این جلسه را داشتم که نقطه شروع و پایان را جمع و ارتباط مستقیمی بین این دو نقطه برقرار کنم.

وی با تشریح بخشی از دستاوردهای دفاعی و تجهیزاتی ارتش اظهار کرد: در حوزه پهپاد در قحط سالی و اوج تحریم‌های دو سال اخیر، اتفاقات قابل توجهی به دست جوانان ارتش رقم خورده است. امروز نیروی زمینی ارتش از مهمترین محورهای ضدّ کواد در کشور است و انواع و اقسام پهپادها در درون ارتش ساخته و به‌کار گرفته می‌شود که به نظرم برای آشنایی دانشجویان و دانش‌آموزان ارتش خوب است به نحوی برنامه‌ریزی شود از نزدیک گوشه‌ای از این اقتدار و توان برای آنها به نمایش گذاشته شود.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: در سایر حوزه‌های تجهیزاتی از جمله ساخت انواع شناورهای سطحی و زیرسطحی، پروازی، پدافندی و زمینی هم اقدامات بسیار مبارک و تأثیرگذاری در مجموعه ارتش جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر توان، تخصص، تعهد و خلاقیت جوانان ارتشی رخ داده است که جای شکر به درگاه خداوند متعال دارد.

موسوی با تأکید بر اینکه هیچ چیز نباید امیدواری و نشاط و شور و شوق شما را کم کند افزود: اگر مشکلات و چالش‌ها نبود، تفکر مدیریت جهادی شکل نمی‌گرفت. این تفکر ایجاد شده است که بگوید؛ کسانی که صاحب ایده و آرمان هستند می‌توانند تغییر ایجاد کنند. تلاش و کوشش همراه با دست و پنجه نرم کردن با مشکلات مفهومش می‌شود جهاد وگرنه در حد همان تلاش و کوشش که البته آن هم ارزشمند است باقی می‌ماند.

وی با بیان اینکه روحیه‌ها و انگیزه‌های خلاقانه است که می‌تواند ارتش را جهشی حرکت دهد و کار را جهادی و انقلابی پیش ببرد،  خاطرنشان کرد: بدون تردید آینده حتماً بهتر از الآن خواهد بود، بنابراین بدون توجه به فضاسازی دشمنان، با امید به خداوند و با ارتقاء بصیرت دینی و معنوی خود، مسیر سربلندی و اعتلای نام و پرچم جمهوری اسلامی ایران را ادامه دهید و به عنوان الگوی تمام دستگاه‌های کشوری در این راه با اقتدار قدم بردارید و بدانید دست خداوند متعال با شماست، دعای امام زمان و نایب بر حق ایشان مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) هم شما را همراهی می‌کند.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران ضمن تأکید بر ضرورت پرداختن دانشجویان و دانش‌آموزان ارتش به تقویت بنیه علمی و تخصص رسته‌ای خود، دستورات لازم برای بررسی موانع محتمل در مسیر تقویت امور پژوهشی، تحقیقی و رفع این موانع را ابلاغ کرد.

در این نشست همچنین، دانشجویان و دانش‌آموزان حاضر در جلسه، تلاش برای سربلندی ایران اسلامی و فرمانده معظم کل قوا را از اهداف خود دانستند و ابراز امیدواری کردند؛ تا آخرین قطره خون و با تمام وجود از آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیشرفت و سربلندی ملت شریف ایران اسلامی دفاع خواهند کرد.

در بخش دیگری از اظهارنظر دانشجویان، پیشنهاد استفاده بیشتر و وسیع‌تر از ظرفیت قشر جوان ارتش به ویژه دانشجویان و دانش‌آموزان برای حضور در اردوهای جهادی در مسیر اقدامات پشتیبانی و حمایت از مردم و کمک مومنانه به مردم کم‌برخوردار کشور مطرح شد که فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با استقبال از این پیشنهاد، دستورات لازم برای بهره‌گیری بیش از پیش از این ظرفیت با قید وارد نشدن لطمه به برنامه‌های آموزشی و درسی آنان و بدون انقطاع آموزشی و پرورشی صادر کرد.

همچنین درخواست حمایت بیشتر از ایده‌ها و طرح‌های تحقیقاتی و علمی دانشجویان در زمینه‌های مختلف از سوی تعدادی از مشاوران جوان فرمانده کل ارتش مطرح شد که امیر سرلشکر موسوی با تأیید این درخواست، فلسفه تشکیل قرارگاه جهاد علمی را پیگیری و هدایت همین موضوع خواند و بر اقدام از طریق این قرارگاه تأکید کرد.

در ادامه تعدادی از مشاوران جوان ارتش، با تأکید بر ضرورت به اشتراک گذاشتن تجربیات موفق ارتش جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف تولید، استفاده بهینه از تجهیزات، آموزش، پزشکی، امداد و مردمیاری برای سایر دستگاه‌های کشوری اذعان داشتند؛ ارائه این تجارب ارزشمند می‌تواند به عنوان یک الگوی موفق و نمونه در سطح کشور بسیار مثمرثمر باشد.

فراهم ساختن زمینه‌های لازم برای ارائه مقالات برتر و دستاوردهای علمی، پژوهشی دانشجویان در محافل علمی بین‌المللی و معتبر جهانی از دیگر درخواست‌ها و پیشنهادهای مشاوران جوان فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران بود که در این نشست مطرح شد.

براساس این گزارش، در استمرار جلسات و نشست‌های تخصصی هم‌افزایی سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با رده‌های مختلف ارتش، این نشست به میزبانی دانشگاه افسری امام علی(ع) نیروی زمینی برگزار شد که در آن دانشجوی سال دوم پیاده محمد جواد محسنی از دانشگاه افسری امام علی (ع)، دانشجوی سال سوم مهندسی هوافضا ابوالفضل عبادی از دانشگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا (ص)، دانشجوی سال سوم خلبانی پهپاد محمد مهدی علیزاده از دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری، دانشجویان سال ششم پزشکی محسن عسگری، سال سوم پیراپزشکی محمد همدمی و سال سوم پرستاری هانا تقوی از دانشگاه علوم پزشکی ارتش، دانشجوی سال دوم محمدجواد سلیمانی از دانشگاه علوم و فنون فارابی، دانش آموز عباس حسنی از مرکز آموزش جوادالائمه نیروی زمینی و هنرآموز حسین تیغ باز از فرماندهی آموزش تخصص‌های هوایی شهید خضرایی، حاضر بودند که به علت شرایط کرونایی و بُعد مسافت، نماینده‌های دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) و فرمانده آموزش تخصص‌های دریایی رشت در این جلسه حضور نداشتند.