دکتر محمدرضا رضایی دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود:برداشت اشتباهی از طرح آمایش شد بر این اساس که تجهیزات و امکانات از دانشگاههای کوچکتر گرفته شود و به مرکز استانها منتقل شود در حالی که در برداشت صحیح باید متناسب با ظرفیت شهرستانها به دانشگاهها مأموریت دهیم.
وی ادامه داد:باید در قالب آمایش دانشگاه ها با توجه به شرایط و ظرفیتهای شهرستان رشته جدید دایر شود.
رضایی بیان کرد: نامه جدید معاون وزیر علوم در مورد طرح ساماندهی دانشگاه جهرم را پیگیری میکنیم و نمیگذاریم حقی از شهرستان جهرم ضایع شود و تاکنون در چندسال گذشته در این مورد پیگیریهای بسیاری صورت گرفته است.
این نماینده مجلس گفت: وزیر علوم و مسئولین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باید درباره تصمیم خود درباره طرح آمایش دانشگاههای کوچک شهرستانها پاسخ دهند؛ ایرادی در نظام برنامهریزی کشور وجود دارد که همه امکانات و مأموریتها در مراکز استانها و پایتخت دیده میشود.
وی ابراز کرد: ظرفیتهای زیادی در دانشگاههای شهرستانها وجود دارد و ما در جهرم میتوانیم یک نقش ملی ایفا کنیم.
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: طرح آمایش به این شکل اشتباه است و این موضوع فعلا باید مسکوت نگه داشته شود.
وی بیان کرد: قرار بر این بود و وزیر علوم نیز در هامش نامه خود دستور داده بودند که برای تصمیمگیری در مورد دانشگاهها، جلسهای با حضور نماینده هر شهرستان، رئیس دانشگاه شهرستان و نخبگان شهرستان تشکیل و موارد بررسی شده و مشورت صورت گیرد.
نماینده مردم شهرستانهای جهرم و خفر در مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه در تهران بنشینیم و برای کل کشور طرحی را ترسیم کنیم و بخواهیم پیادهسازی کنیم، اشتباه است.
وی ادامه داد: در این طرح مراکز استانها مستثنا شده و فقط شهرستانها مشمول آمایش شدهاند، در حالی که از نظر اجتماعی این عمل غیرممکن است.
نامه آمایش وزارت علوم ۲۸ فروردین۱۴۰۰ به دانشگاه جهرم رسید که در آن بر عدم توسعه دو دانشکده فنی و مهندسی و علوم پایه و منع جذب هیئت علمی در این دو دانشکده تا پایان سال ۱۴۰۰ تأکیده شده است.
شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.