حدیث گردکلی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همزمان با سراسر کشور تاکنون به یکهزار و ۲۰۰ نفر از ۲ هزار و ۲۰۰ سالمند بالای ۸۰ سال شهرستان چالوس واکسن کرونا تزریق شده است.
وی تصریحکرد: این شهرستان بالاترین میزان تزریق واکسن کرونا در استان به نسبت جمعیت گروه سنی بالای ۸۰ سال را به خود اختصاص داده است.
گردکلی خاطر نشان کرد: واکسیناسیون گروه سنی ۸۰ سال به بالا از هشتم اردیبهشت ماه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و واکسیناسیون سالمندان هم در هفت مرکز خدمات جامع سلامت شهری – روستایی مرزن آباد، هچیرود، سردآبرود، تازه آباد دارکلا و مراکز شهری ۲ و ۳ بدون هیچ مشکلی در حال انجام است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان چالوس گفت: پرونده الکترونیک افراد بالای ۸۰ سال در سامانه پارسا قرار دارد و کارشناس پذیرش از طریق تلفن از مرکز بهداشت با آنها تماس گرفته و روز و ساعت مشخص برای تزریق واکسن کرونا را اعلام می کند.
وی اظهارداشت: در کنار واکسیناسیون افراد بالای ۸۰ سال، کادر درمانی و بهداشتی و بیماران خاص نیز در مرکز شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان طالقانی واکسینه میشوند.
گردکلی با اشاره به این که انجام واکسیناسیون به معنای مصونیت صد درصدی در برابر کرونا نیست از افرادی که واکسن کرونا دریافت کردند خواست همچنان فاصلهگذاری اجتماعی و سایر نکات بهداشتی را رعایت کنند.
وی با تاکید بر لزوم واکسینه شدن همه افراد سالمند گفت: با توجه به شرایط جسمانی و آسیب پذیرتر بودن سالمندان این گروه سنی سریعتر از بقیه افراد واکسینه می شوند.
گردکلی به راه اندازی دستگاه اکسیژن ساز در بیمارستان آیت الله طالقانی این شهرستان با ظرفیت تولید ۶۰۰ لیتر اکسیژن خبر داد و گفت: بهره برداری از این دستگاه که از روز گذشته شروع شد، نیاز اکسیژن بیماران این بیمارستان به ویژه بیماران کووید ۱۹ را بطور کامل تامین می کند.
براساس تازه ترین ارزیابی نرم افزار "ماسک" متعلق به وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی شهرستان چالوس همچنان در وضعیت قرمز قرار دارد.
براساس آخرین آمار در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۹۷ بیمار جدید کووید ۱۹ در بیمارستان های مازندران بستری و ۲۸۹ بیمار نیز پس از بهبودی نسبی ترخیص شدند.
همچنین از مجموع یکهزار و ۶۰ بیمار کووید ۱۹ بستری شده در مراکز درمانی مازندران ۲۵۹ نفر به خاطر وخامت حالشان در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان قرار دارند.
شهرستان ۱۱۶ هزار نفری چالوس از ۴۲ خانه بهداشت و ۹ مرکز خدمات جامع سلامت شهری-روستایی، دستکم ۱۰ پزشک خانواده روستایی و ۲۵ پزشک خانواده شهری و ۲ بیمارستان دولتی برخوردار است.