به گزارش ایرنا براساس اعلام روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، شکراله حسن بیگی در نوزدهمین جلسه ستاد که با حضور اعضاء برگزار شد اظهار داشت: در استان تهران پنج هزار و ۹۳۹ نفر داوطلب عضویت در شوراهای شهر بودند که از این تعداد تا زمان بررسی هیات اجرایی، یک درصد انصراف دادند و ۹۰ درصد از داوطلبان توسط هیات های اجرایی تایید و ۹ درصد رد صلاحیت شدند.
وی اضافه کرد: همچنین از پنج هزار و ۳۳۱ پرونده که در اختیار هیات های اجرایی شهرستان قرار گرفت، ۹ درصد معادل ۵۰۸ نفر رد شدند که میانگین ستاد کشوری نیز همین میزان است.
رئیس ستاد انتخابات استان تهران ادامه داد: پس از این مراحل پرونده داوطلبان به هیات نظارت تحویل شده است و طی آن ۳۵ نفر انصراف دادند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار تهران اضافه کرد: چهار هزار و ۲۵۰ داوطلب معادل ۸۰ درصد تایید و ۲۰ درصد معادل یکهزار و ۴۱ نفر رد شدند و ممکن است با نظر هیات عالی نظارت این آمار تغییر کند.
حسن بیگی با تاکید براینکه دغدغه اصلی ما مشارکت در انتخابات است گفت: در همه مراحل انتخابات قانون ملاک عمل است اما تایید صلاحیت ها نقش مهمی در مشارکت افزایی به همراه دارد.
وی عنوان کرد: از اعضای شورای شهر فعلی ۲۳۲ نفر داوطلب دوره ششم هستند که از این تعداد ۶۹ نفر معادل ۲۹ درصد توسط هیات اجرایی رد صلاحیت شدند و ۱۱۹ نفر معادل ۵۱ درصد آن توسط هیات نظارت رد شدند که در مجموع آمار بررسی هیات نظارت و هیات اجرایی ۸۱ درصد اعضای فعلی شورای شهر استان تهران رد صلاحیت شدند.
رئیس ستاد انتخابات استان تهران به ضرورت توجه فرمانداری ها به جایگاه ستاد انتخابات استان اشاره و تاکید کرد: جایگاه ستاد انتخابات استان در قانون تصریح شده است و نقش مهمی در هماهنگی و پشتیبانی ها در روند برگزاری انتخابات به عهده دارد.
حسن بیگی در خصوص برگزاری انتخابات الکترونیک افزود: در استان تهران انتخابات تمام الکترونیک برگزار نمی شود اما از ۲۵ فرآیند برگزاری انتخابات، ۲۳ فرآیند الکترونیکی خواهد بود و فقط اخذ رای و شمارش آراء به شکل غیر الکترونیک و دستی است.
انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر، روستا و عشایر همزمان با سیزدهمین دوره رئیس جمهوری، دومین میان دورهای مجلس خبرگان رهبری و نخستین میاندورهای مجلس شورای اسلامی یازدهم ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ برگزار میشود.