بهروز تقینژاد روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در زمینه تهیه تبلت دانشآموزی در آذربایجان غربی میاندوآب بعد از منطقه آزاد ماکو دومین مقام را دارد، افزود: با مجازی شدن تحصیل در بستر شبکه شاد ۶۰۰ دستگاه تبلت بین دانشآموزان این شهرستان توزیع شدهاست.
وی با بیان اینکه همچنان به یک هزار دستگاه تبلت هم نیاز داریم، افزود: تاکنون در تهیه تبلت برای دانشآموزان ۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال توسط دولت و ۷.۵ میلیارد ریال توسط خیران فرهنگی، ارگانهای حمایتی، ناحیه مقاومت بسیج، موسسه خیریه حامیان کودکان نیازمند و مرکز پیوند مدارس هزینه شدهاست.
مدیر آموزش و پرورش میاندوآب با بیان اینکه هماکنون ۱۰۰ درصد مدیران، ۹۴ درصد معلمان و ۸۶ درصد دانشآموزان این شهرستان عضو شبکه شاد هستند، اظهار داشت: شبکه شاد امنترین فضاست و در ابتدا مشکلاتی در آن وجود داشت که با ارایه آموزشهای لازم توسط مربیان و مشاوران به اولیا به خانوادهها مشکلات موجود حل شد.
تقینژاد با بیان اینکه در بررسیهای انجام گرفته مشاهده میشود که دانشآموزان در زمانهای تعیین شده در این فضا آنلاین هستند، گفت: همزمان با شیوع کرونا مدارس اولین مکانی بودند که تعطیل شدند و آخرین مکان هم در بازگشایی خواهند بود ولی در این دوران سوق دادن دانشآموزان از فضای حقیقی به فضای مجازی کاری طاقتفرسا بود.
به گزارش ایرنا، تهیه تبلتهایی که این روزها به عنوان مدرسه مجازی از آنها یاد میشود، علاوه بر مسوولان، مورد توجه بسیاری از خیرین و موسسات مردم نهاد نیز قرار گرفته است تا دانشآموزی به دلیل نداشتن ابزار لازم از تحصیل عقب نماند چراکه به گفته مسوولان آموزش و پرورش ۳۰ درصد دانش آموزان عادی و ۴۰ درصد دانش آموزان با نیازهای ویژه از ابزار هوشمند مانند تبلت و موبایل محروم بودند.
میاندوآب دارای بیش از ۶ هزار فرهنگی شاغل و بازنشسته است و همچنین نزدیک به ۵۰ هزار دانشآموز دارد.