به گزارش ایرنا، مهدی کاشفی روز چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت سالروز تشکیل بسیج سازندگی اظهار داشت: رزمایش رفتار مومنانه با هدف مشارکت خیران در کمک به نیازمندان و خانوارهای آسیب دیده از کرونا تا کنون در سه مرحله و طی ۱۵ مقطع زمانی اجرا شد و مرحله شانزدهم آن در جمعه پیشرو به مناسبت سالروز تاسیس بسیج سازندگی اجرا خواهد شد.
وی ادامه داد: بیش از ۲۷۷ هزار بسته کمک معیشتی در بین نیازمندان استان سمنان به ارزش یکهزار و ۱۱۹ میلیارد ریال در قالب کمک مومنانه توزیع شده است.
وی بیان کرد: ۹۱۴ دستگاه تبلت در بین دانشآموزان نیازمند استان سمنان در مناطق کمبرخوردار، محروم و روستایی استان، به منظور دسترسی آنان به آموزش در بستر فضای مجازی، از محل کمک مومنانه تهیه و توزیع شد.
وی ابراز داشت: ارزش این تعداد تبلت بیش از ۳۰ میلیارد و ۳۴۹ میلیون ریال بود که به وسیله سپاه، بسیج سازندگی، بسیج اصناف، بسیج ادارات و دیگر اقشار بسیج، خیران و دستگاه های اجرایی مرتبط تامین و اهدا شد.
کاشفی ادامه داد: با توجه به شرایط کشور در زمینه شیوع ویروس کرونا، آموزش مجازی و ضرورتِ داشتن تبلت برخی دانشآموزان را با مشکل مواجه کرد و هدف قرارگاه محرومیت زدایی از تهیه و توزیع این تبلت ها حل این مشکل برای دانش آموزان نیازمند بود.
جانشین قرارگاه جهادسازندگی و محرومیت زدایی استان سمنان خاطرنشان کرد: ۶۳ زندانی جرائم غیر عمد نیز در استان از محل کمک مومنانه با صرف هزینه ۹ میلیارد و ۹۵ میلیون ریال آزاد شدند.
تثبیت ۱۵۷۶ فرصت شغلی با همت بسیجیان و خیران
جانشین قرارگاه جهادسازندگی و محرومیت زدایی استان سمنان گفت: یکهزار و ۵۷۳ شغل با کمک خیران و اقشار بسیج در استان تثبیت و ۶۲۶ اشتغال خانگی ایجاد شد.
وی یادآور شد: قرارگاه جهادسازندگی و محرومیت زدایی استان سمنان در پنج عرصه اصلی شامل اشتغال، صندوق قرضالحسنه، گروههای جهادی، عمرانی و کمک مومنانه به دنبال محرومیت زدایی و کمک به نیازمندان است.
وی اضافه کرد: ایجاد اشتغال از طریق راهاندازی کارگاههای کوچک و صنایع تبدیلی و تثبیت اشتغال و مانعزدایی از تولید با هدف تحقق شعار امسال در دستور کار قرار دارد.
جانشین قرارگاه جهادسازندگی و محرومیت زدایی استان سمنان بیان کرد: تثبیت اشتغال از طریق فروش مجازی محصولات روستایی، ایجاد بازارچه فروش با کمک دستگاههای اجرایی مرتبط دنبال میشود.
وی یادآور شد: ۱۰ میلیارد ریال تسهیلات کم بهره برای اشتغالزایی در ۲۶ محله اسلامی حاشیه شهرها سال گذشته پرداخت شد که پرداخت این تسهیلات موجب اشتغالزایی برای ۹۰ نفر شد.
جانشین قرارگاه جهادسازندگی و محرومیت زدایی استان سمنان گفت: ایجاد دهکده اقتصاد مقاومتی با هدف آموزش و اشتغالزایی در اولویت قرارگاه جهاد سازندگی استان است.
وی اضافه کرد: قرار جهاد سازندگی در قالب ۴۳۳ صندوق قرضالحسنه با ۲۶ هزار و ۷۰۷ عضو در سال گذشته به ۲ هزار و ۲۴۱ نفر وام ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون ریالی پرداخت کرد که که در حدود۴هزار و ۹۰۰ شغل از خدمات این صندوق ایجاد شد.
وی اظهار داشت: ۲۷۵ گروههای جهادی با چهار هزار و ۵۰۳ جهادگر در قالب طرح شهید سلیمانی برای مبارزه با شیوع کرونا در استان سمنان کمک کردند.
کاشفی خاطرنشان کرد: جهادگران استان سمنان با راهاندازی ۱۳۵ کارگاه در زمینه تولید ماسک از روزهای آغازین شیوع کرونا، برای کمک به سلامت جامعه کمک شایانی کردند.
وی یادآور شد: گروههای جهادی استان سمنان سال گذشته برای مرمت و تعمیر ۴۶۰ خانه نیازمندان در سراسر استان سمنان همراهی کردند.
جانشین قرارگاه جهادسازندگی و محرومیت زدایی استان سمنان گفت: جهادگران قرارگاه متعهد شدند با همراهی دستگاههای اجرایی مرتبط برای ۴۶۰ مددجو کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان که فاقد خانه هستند تا پایان امسال خانه بسازد.
جانشین قرارگاه جهادسازندگی و محرومیت زدایی استان سمنان یادآور شد: کمک در تامین آب برای هشت روستای استان با کمک خیران و با اعتبار ۳۵ میلیارد ریال از دیگر برنامههای قرارگاه جهاد سازندگی برای امسال است.
به گزارش ایرنا، ۱۷ اردیبهشت سالروز تشکیل بسیج سازندگی به فرمان مقام معظم رهبری، به عنوان روز «بسیج سازندگی» نامگذاری شد.