تربت حیدریه- ایرنا- مدیر کارآفرینی و ارتباط جامعه با صنعت دانشگاه تربت‌حیدریه گفت: دستگاه‌های اجرایی و بخش‌های اقتصادی در حوزه صنعت و کشاورزی هنوز اعتماد لازم را به دانشگاه‌ها، برای سپردن طرح‌های پژوهشی و کاربردی خود و همکاری مشترک با آنها پیدا نکرده‌اند.

مسعود گوهری‌منش روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با این وجود سیاست جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر تاسیس "دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت در دانشگاهها"، رغبت استادان برجسته را برای فعالیت در حوزه رفع مشکلات دستگاههای اجرایی و بخشهای صنعت و کشاورزی برانگیخته و تاکنون نتایج خوبی در پی داشته است.

وی ادامه داد: دانشگاه تربت‌حیدریه در همین چهارچوب آماده است تا با اجرای طرحهای پژوهشی به نهادهای اجرایی و بخشهای اقتصادی برای ‌رفع مسایل و مشکلات آنان کمک کند.  

مدیر کارآفرینی و ارتباط جامعه با صنعت دانشگاه تربت‌حیدریه گفت: این مرکز آموزش عالی در همین راستا آمادگی دارد تا موضوعات کاربردی مورد نظر سازمانها، ادارات ‌دولتی و حوزه صنعت و کشاورزی را در قالب پایان‌نامه‌های دانشجویی با هدف حل مشکلات جامعه مورد توجه قرار دهد.  

وی افزود: در دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه تربت حیدریه که از یک سال قبل راه اندازی شده، تلاش کرده ایم تا طرح‌های پژوهشی دانشجویی به شکلی باشد که مورد انتفاع ادارات، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی و عموم مردم قرار گیرد و در حقیقت بهره‌برداران واقعی از آنها به نحو شایسته‌ای استفاده کنند.

گوهری‌منش ادامه داد:اگر اعتبارات پژوهشی دستگاه‌های اجرایی تربت حیدریه با هماهنگی دانشگاه برای پژوهش در بخش مشکلات دستگاه ها هزینه شود، به این ترتیب پایان‌نامه‌های دانشجویی در راستای اهداف شهرستان  تدوین شده و کاربردی‌تر خواهد شد.

وی گفت: در روند جدیدی که در بحث ارتباط دانشگاه با صنعت در دانشگاه تربت حیدریه شکل گرفته،  اعضای هیات علمی به شهرک های صنعتی شهرستان رفته و مشکلات کارخانه ها را احصا کرده و برای رفع این مشکلات پیگیر می شوند.

مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه تربت‌حیدریه افزود: نحوه تعامل دستگاه های اجرایی با اعضای هیات علمیدانشگاه نباید شکل دستوری باشد، چون کار علمی و پژوهشی زمان بر است و در یک یا ۲ جلسه به نتیجه مطلوب نمی رسد.

مقدمات تاسیس دانشگاه تربت‌حیدریه با راه‌اندازی آموزشکده فنی تربت حیدریه در سال ۱۳۸۴ انجام شد و در سال ۱۳۹۱ با موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه ارتقا یافت.

دانشگاه تربت حیدریه با ۴۰ عضو هیات علمی و ۲۹ کد رشته در سه مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجو می‌پذیرد.

مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.