ارومیه- ایرنا- سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی نقده گفت: ۴۲۵ هزار قطعه جوجه یک روزه گوشتی در طی یک ماه گذشته در واحدهای پرورش مرغ گوشتی شهرستان تولید شده است.

سید کریم ابراهیم زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پیش بینی می‌شود با این میزان جوجه ریزی حدود ۸۰۰ تن گوشت مرغ از اواخر اردیبهشت ماه سال جاری به تدریج روانه بازار مصرف شود. 

وی بیان کرد: این میزان جوجه ریزی در ۱۶ واحد پروش مرغ گوشتی شهرستان انجام گرفته است. 

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نقده اضافه کرد: شهرستان نقده دارای ۷۸ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت یک میلیون و۶۰۰ قطعه در هر دوره پرورش است. 

ابراهیم زاده گفت: طی سال گذشته با پنج میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی علاوه بر تامین گوشت مرغ موردنیاز شهرستان ، مازاد آن در بازار استان نیز عرضه شده است.

به گزارش ایرنا، طی ماه‌های گذشته بازار آذربایجان‌غربی با کمبود مرغ روبرو بود و این روند با افزایش تولیدات مرغداری‌ها بهبود یافت. 

نقده از شهرهای جنوبی آذربایجان غربی است.