بجنورد-ایرنا- آیین احیاء آخرین شب قدر ، شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان با حضور مردم استان خراسان شمالی با رعایت پروتکل های بهداشتی در مساجد و امامزادگان در شهرها و روستا برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مردم استان خراسان شمالی که به دلیل قرارگیری در شیب تند موج چهارم  ویروس کرونا و بیماری کووید ۱۹ رمضان سال جاری نیز همانند سال گذشته به ناچار آیین احیاء شبهای قدر را با محدویت های مصوب ستاد ملی و استانی و رعایت پروتکل های بهداشتی در مساجد؛ حسینه ها و امامزادگان با قرائت جوشن کبیر و ندای الغوث العوث و به سر گرفتن قرآن  به سحر رساندند و برای نابودی ویروس منحوس کرونا  و شفای بیماران کووید۱۹ بستری را از خداوند متعال طلب کردند.
براساس این گزارش آیین احیاء شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان در شهر بجنورد مرکز استان خراسان شمالی نیز در مصلی امام خمینی (ره) و امامزاده سید عباس موسی ابن جعفر (ع)  برادر امام رضا(ع) با حضور سخنرانان و مداحان استانی و ملی برگزار شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی گفت: آیین احیای شب‌ قدر  بیست و سوم ماه مبارک رمضان نیز همانند شب های قدر نوزهم و بیست و یکم در هشت امامزاده و ۱۶۸ اماکن مذهبی اعم از مساجد و حسینه ها در سطح این استان با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
حجت الاسلام علی اکبر صفری افزود : علاوه بر آن مراسم ویژه  احیاء شبهای قدر  در امامزاده غیبی ، حمزه رضای شیروان و امامزاده سیدعباس ابن موسی بن جعفر  برادر امام رضا (ع) در بجنورد برگزار شد.
وی اضافه کرد : به دلیل محدودیت کرونایی این آیین در بقاع متبرکه امامزادگان  محمد باقر روستای اسفیدان بجنورد، امامزاده سیدجعفر اسفراین، امامزاده سیدجعفر روستای سیاهدشت، امامزاده عبدالرحمان روستای خرق فاروج و امامزاده نعمت الله روستای ایور گرمه به صورت محدود و در فضای باز برگزار شده است.
وی اضافه کرد : آیین مشابه با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری فیزیکی در بسیاری از مساجد و حسینه های سطح شهرها و روستاهای استان خراسان شمالی نیز به طور محدود با حضور مردم روزه دار برگزار شده است.
استان خراسان شمالی که اواخر اسفندماه سال ۹۸ با شناسایی یک بیمار کووید ۱۹ وارد موج اول شیوع ویروس کرونا قرار گرفت، از اول فروردین ماه سال جاری با روند صعودی آمار بیماران کرونایی وارد موج چهارم شیوع ویروس کرونا و بیماری کووید ۱۹ قرار گرفت به طوری که با گذشت حدود ۴۵ روز همچنان در شیب تند این ویروس قرار دارد و از هشت شهرستان این استان دو شهرستان ( بجنورد شیروان) در وضعیت قرمز و خیلی پرخطر، چهار شهرستان جاجرم، مانه و سملقان، اسفراین و فاروج در وضعیت نارنجی پرخطر و دو شهرستان گرمه و راز و جرگلان در وضعیت زرد قرار دارد و در ۲۴ ساعت گذشته پنج بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان های استان جان خود را از دست دادند و در همین مدت ۵۵ بیمار جدید نیز بستری شدند تا آمار بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان های این استان به ۴۲۸ نفر رسید.