شاهرود- ایرنا - رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شاهرود گفت: ۱۴۵ مجوز فعالیت خانگی با هدف ایجاد اشتغال پایدار، کمک به رونق اقتصادی خانوارها، تبیین و توسعه جایگاه مشاغل خانگی طی سال گذشته در شاهرود ثبت شد. 

حسین امیرحسینی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سال گذشته ۸۹ طرح خانگی برای دریافت یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی شد.

وی با بیان اینکه از ۸۹ طرح معرفی شده به بانک ۷۹ طرح تسهیلات خود را دریافت کردند، اظهار داشت: بابت این ۷۹ طرح مبلغ یک میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شد که اشتغال ۸۸ تن را به همراه داشت. 
امیرحسینی تعداد طرح های اشتغال روستایی ارسالی به بانک از سال ۹۷ تاکنون را ۵۸۳ طرح برشمرد و ابراز داشت: برای این تعداد طرح مبلغ ۱۰۲ میلیارد و ۲۱۳ میلیون و۵۰۰ هزار تومان پیش بینی شد.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شاهرود با اشاره به اینکه از این تعداد ۵۳۵ طرح مصوب شد، افزود: برای این تعداد طرح قراردادی بالغ بر ۹۰ میلیارد و ۵۱۸ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال منعقد گردید.
به گفته وی، تاکنون ۵۲۵ طرح به مبلغ ۸۷ میلیارد و ۲۱۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان پرداخت شد که این تسهیلات برای یکهزار و ۴۷ تن شغل ایجاد کرد.
وی از نام نویسی یکهزار و ۷۰۳ تن جویندگان کار در سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: از این تعداد ۶۶۴ تن طی این بازه زمانی به کار گمارده شدند.

۲۰۲ فرصت شغلی تعاونی‌های جدید در شاهرود 
امیرحسینی از تشکیل ۱۵ تعاونی جدید با سرمایه گذاری مبلغ ۵۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان در این شهرستان خبر داد و گفت: با تشکیل این تعاونی ها ۲۰۲ فرصت شغلی ایجاد گردید.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شاهرود با بیان اینکه ۱۴۲ تن عضو این تعاونی ها شدند، افزود: طی پارسال ۷۴ مورد نظارت بر تشکیل مجامع و صورت های مالی تعاونی ها در شاهرود انجام شد.
به گفته وی، برای افراد این تعاونی ها تاکنون یکهزار و ۳۲۰ نفر ساعت آموزش عمومی و ۶۸۰ نفر ساعت آموزش تخصصی ارایه شد.
امیرحسینی از برگزاری کلاس های آموزش روابط کار خبر داد و گفت: سال گذشته ۹۰۰ نفرساعت آموزش حوادث و ایمنی، ۱۴۵ نفرساعت آموزش روابط کار و تشکل ها و ۲۱۵ نفرساعت آموزش مهارت زندگی ارایه شد.   
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شاهرود با اشاره به اینکه طی سال گذشته تعداد ۸۳۳ تن بیمه بیکاری مقرری دریافت کردند، اظهار داشت: پارسال ۱۲۶ تن از مقرری بگیران بیمه بیکاری این شهرستان به کار گمارده شدند.
وی با بیان اینکه در شهرستان شاهرود ۳۹ تشکل کارگری و کارفرمایی فعالیت دارند، اظهارداشت: ۷۲۰ پرونده طی سال گذشته در مراجع حل اختلاف رسیدگی شد که ۳۱ درصد از این پرونده ها منجر به سازش بین کارفرما و کارگر شد.
به گفته امیرحسینی، طی سال گذشته یکهزار و ۴۳ مورد بازرسی از کارگاه ها و واحدهای کارگری انجام شد که از این تعداد ۲۵۴ مورد بازرسی مربوط به آیین نامه اجرایی کارهای سخت و زیان آور بود. 
شهرستان شاهرود دارای ۱۱ شورای اسلامی کار، ۱۵ نماینده کارگران، ۳ انجمن صنفی کارگری، ۱۰ انجمن صنفی کارفرمایی و یک کانون کارگران بازنشسته است.