علیاکبر علیزاده روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بدون شک پس از رفع مشکلات موجود در این ۲ حادثه، مشکلات موجود بر بروز این حوادث شناسایی و رفع میشود.
وی پیرامون حادثه ریزش معدن زغال سنگ طزره، اظهار داشت: این حادثه برای تمامی مسئولان شهرستان و مردم حادثهای دردناک و سخت است که از ساعات ابتدایی مسئولان ستاد بحران شهرستان و تیمهای همراه با تمام توان و بدون وقفه در حال انجام عملیات برای نجات ۲ معدنچی محبوس هستند.
علیزاده ادامه داد: بدون تردید همه از عمق جان با خانواده ۲ کارگر معدن همدرد هستیم و امیدواریم که با تلاش تیمهای تخصصی معدن، نتیجه قطعی مشخص و دستیابی به ۲ معدنچی هر چه زودتر حاصل شود.
وی با تشریح شرایط موجود خاطر نشان کرد: با توجه به عمق ۷۰ متری تونل معدن و گرفتاری ۲ نفر در عمق ۳۵ متری، با وجود تلاش شبانهروزی تیمهای تخصصی متعدد امدادی و حفاری معدن، هنوز نتیجه قطعی حاصل نشده و تلاشها با جدیت تمام ادامه دارد.
علیزاده پیرامون حادثه وقوع سیل در روستاهای سیَنگ، حسینان و معلمان اظهار داشت: از ساعت اولیه وقوع این سیلاب، فرماندار، فرمانده سپاه، عوامل نیروی انتظامی، هلال احمر، بخشدار و دیگر مسئولان شهرستان به سرعت اقدامهای لازم را انجام دادند و در کمترین زمان، رفع مشکلات موجود آغاز شد.
وی اضافه کرد: در کنار مسوولان، نیروهای مردمی به ویژه بسیجیان به سرعت در محل حاضر شدند و خدمترسانی به سیلزدگان را آغاز کردند.
علیزاده با اشاره به علت وقوع این سیل بیان داشت: مردم محلی، جاده و پل موجود در ابتدای روستا را از عوامل اصلی در زمینه وقوع سیل عنوان کردند که بدون شک پس از کار کارشناسی، این مشکل یا مشکلات دیگر با تخصیص اعتبار لازم رفع میشود.
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: تلاش میکنیم تا با انجام تمهیدات لازم، مشکل را به صورت اساسی حل کنیم تا در آینده شاهد چنین حادثهای در منطقه نباشیم.
به گزارش ایرنا، حادثه معدن زغال سنگ در حدود ساعت ١٢ ظهر روز شنبه ١١ اردیبهشت ماه در تونل شماره ٤٢ معدن بزرگ طزره از معادن چهارگانه شرکت زغال سنگ البرز شرقی در کارگاه استخراج k ١٣ پیشرو، هنگام استخراج و به دلیل ریزش ناگهانی سقف کارگاه رخ داد که در این حادثه ۲ نفر کارگر پیمانکاری شرکت به نامهای میلاد روشنائی و سید اصغر افضلی دچار حادثه و محبوس شده اند.
ساعت ۱۷ روز سهشنبه ۱۴ اردیبهشت ماه نیز در پی وقوع سیلاب در سه روستای معلمان، حسینیان و سِیَنگ، به بیش از ۵۰ واحد مسکونی روستایی، کلیه تاسیسات زیربنایی، راههای دسترسی و ابنیه فنی، اراضی کشاورزی و دام و طیور خسارت فراوان وارد شده است.