«حسن خزایی پور» روز پنجشنبه در این آیین افزود: طرح «آجر به آجر» برای سهیم شدن در امر مدرسه سازی، یک برنامه مشارکتجو و هوشمندانه است که انتظار میرود از ظرفیت مردم و خیران در این راستا بیشترین بهره گرفته شود.
وی تاکید کرد: اجرای این طرح، مشارکت مردمی و حضور بیشتر خیران را در ساخت و تجهیز فضاهای آموزشی شهرستان به همراه خواهد داشت.
فرماندار شهرستان خنداب اظهار داشت: حذف مدارس اتاقکی (کانکسی)، حذف مدارس مخروبه روستایی و بازسازی مدارس با تراکم بالای جمعیتی از جمله اهداف اجرای پویش آجر به آجر است.
خزاییپور بر استفاده از ظرفیتهای فرهنگی و رسانهای شهرستان برای عملیاتی شدن طرح تحولی آجر به آجر تاکید کرد و ادامه داد: در این پویش عموم شهروندان با هر میزان درآمد و توانایی مالی که دارند میتوانند ماهانه در صورت تمایل، در امر مدرسه سازی مشارکت کنند.
وی ضمن تقدیر از زحمات مدیر کل و پرسنل اداره نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی در راستای ساخت و نوسازی و جمعآوری مدارس کانکسی گفت: یکی از اهداف شهرستان در حوزه آموزش و پرورش حذف مدارس کانکسی است که این مهم در دستور کار قرار گرفته و با همت نوسازی مدارس استان این موضوع در حال انجام و پیگیری است.
فرماندار شهرستان خنداب بیان داشت: خیران مدرسهساز برای ساخت مدارس، تعامل و همکاری مناسبی با مجموعه های آموزشی دارند و حدود یک سوم از فضاهای خیری توسط خیرین ایجاد و یا با مشارکت آنان انجام میشود.
خزاییپور افزود: کمکهای خرد مردمی میتواند علاوه بر ایجاد فرهنگ مدرسهسازی کمک در ساخت فضاهای آموزشی را نیز به همراه داشته باشد.
وی بیان کرد: معلمان و دانشآموزان میتوانند در این طرح مشارکت داشته و با مشارکت در طرح آجرهای مهربانی با ورود به سایت آجر به آجرwww.ajorbajor.ir و یا سامانه ستاره ۲۴ مربع با پرداخت هزینه حتی یک آجر، در ساخت مدرسه سهیم و در این امر خیر و خداپسندانه مشارکت داشته باشند.
معاون مشارکتهای مردمی اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی نیز بیان داشت: این طرح در ادامه طرح قبلی آجر به آجر و با نام آجر های مهربانی در ماه مبارک رمضان در حال انجام است.
«آرش دانشنژاد» گفت: در طرح پویشهای من مادرم بچه های ایران زمین فرزند من حدود هشت هزار و ۵۰۰ نفر مشارکت داشته و امید میرود که در این پویش مدرسهای با مشارکت دولت در روستای امیرآباد خرقان شهرستان زرندیه ساخته و به بهرهبرداری برسد.
وی عنوان کرد: کمکهای مردمی در پویش من مادرم بچه های ایران فرزند من نسبت به پویش قبلی رشد خوبی داشته به نحوی که مشارکت مردم در این طرح حدود سه و نیم برابر شده است.
در این نشست از همکاران همراهان پویش ملی من مادرم بچه های ایران فرزند تقدیر شد.
شهرستان خنداب به مرکزیت شهری به همین نام در فاصله ۹۰ کیلومتر اراک واقع شده و حدود ۶۰ هزار نفر جمعیت دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۰
اراک-ایرنا - فرماندار شهرستان خنداب گفت: پویش ملی آجرهای مهربانی در قالب طرح «آجر به آجر» برای سهیم شدن در امر مدرسه سازیدر این شهرستان کلید خورد.