مهاباد- ایرنا- نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه زیرساخت اینترنت روستاها مناسب نیست، گفت: توسعه زیرساخت‌های اینترنت برای ۷۰ درصد روستاهای این شهرستان در دست بررسی است.

انور حبیب‌زاده روز پنجشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش بوکان با اشاره به اهمیت استفاده از فضای مجازی در فراگیری دانش اموزان از  طریق بستر شاد، افزود: ایجاد زیرساخت‌های لازم برای استفاده روستاییان از اینترنت پرسرعت باید مورد پیگیری مسوولان ذیربط قرار گیرد.

وی ادامه داد: بعد از پیگیری های فراوان در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در هفته آینده ۲ روستا در بخش "فیض الله بیگی" این شهرستان به شبکه  اینترنت متصل و برای ۱۲ روستای دیگر نیز برنامه ریزی شده که در آینده به اینترنت متصل شوند.

وی از شورای آموزش و پرورش به عنوان مغز متفکر این نهاد یاد کرد و افزود: اعضای شورای آموزش و پرورش برای حل مشکلات و توسعه آموزش در این شهرستان باید راهکارهای مناسب را ارائه کرده و برای اجرا تصویب کنند.

نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مصوبات آموزش و پرورش اجرایی و به اطلاع مردم رسانده شود، افزود: اعضای شورای آموزش و پرورش این شهرستان علاوه بر تقویت بنیه علمی دانش اموزان باید در راستای ارتقای علمی معلمان نیز تلاش و برای آن برنامه ریزی داشته باشند.

وی گفت: با شروع به کار مجلس یازدهم تاکنون ۶ بار با وزیر آموزش و پرورش دیدار و مشکلات فرهنگیان و دانش آموزان را به ویژه در زمینه توسعه فضای آموزشی شهرستان مورد پیگیری قرار داده  است.

بوکان با کمبود شدید فضای آموزشی مواجه است

فرماندار بوکان نیز در این جلسه گفت: این شهرستان در حال حاضر با کمبود شدید فضای آموزشی مواجه است و این امر در آینده مشکلات زیادی را برای تحصیل دانش آموزان بوجود خواهد آورد.

محمد امین‌زاده به کمبود فضای آموزشی و ۲ شیفته بودن مدارس بوکان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر بوکان با مشکل کمبود فضای آموزشی مواجه بوده  و بایستی با تغییر کاربری اراضی مستعد به کاربری آموزشی، برای احداث فضای لازم در آینده قدم برداریم.

وی با اشاره به عدم برگزاری مستمر جلسات شورای آموزش و پرورش در زمان مقرر، اظهار داشت: مهمترین تصمیمات حوزه آموزشی در شورای آموزش و پرورش شهرستان اتخاذ می شود که ضروری است در ماه های آینده برگزاری منظم و مستمر جلسات شورا در دستور کار قرار گیرد.

فرماندار بوکان ادامه داد: شورای آموزش و پرورش باید از تمامی ظرفیت‌های موجود در جهت تعالی حوزه آموزشی شهرستان استفاده کرده و تلاش خود را در این زمینه مضاعف کند.

وی در خصوص زمان برگزاری امتحانات پایان ترم که به صورت مجازی و یا به صورت حضوری برگزار می شود، اضافه کرد: مدیریت آموزش و پرورش باید هماهنگی لازم را با مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان در خصوص قطعی های احتمالی برق و عدم تداخل با ساعات برگزاری آزمون‌ها بعمل آورد.

معلمان پدران و مادران معنوی جامعه هستند

امام جمعه بوکان نیز با تبریک هفته معلم وبا بیان اینکه معلمان پدران و مادران معنوی جامعه هستند افزود: معلمان افرادی در جامعه هستند که منش، گفتار و رفتار آنان به عنوان یک الگو بر روی طیف گسترده‌ای از اقشار اجتماع تاثیرگذار است.

ماموستا ملا عباس احمدی افزود: با برگزاری برخی آزمون ها به صورت حضوری در چند هفته آینده لازم است که معلمان و دانش آموزان علیه ویروس کرونا واکسینه شوند.

به گزارش ایرنا،  در این جلسه ضمن بررسی مصوبات آخرین جلسه شورای آموزش و پرورش در سال گذشته، نحوه برگزاری امتحانات نوبت دوم، برنامه‌ریزی جهت گرامیداشت هفته معلم و نحوه تقدیر از معلمان منتخب شهرستان و راهکارهای بررسی انسداد مبادی بیسوادی و تعامل با دستگاه‌های اجرایی شهرستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در بوکان ۴۳ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی مشغول به تحصیل هستند.