بندرعباس - ایرنا - پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران و پرچم فلسطین امروز آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و به مناسبت روز جهانی قدس در بوستان غدیر بندرعباس به اهتزاز درآمدند.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همچنین در این روز پرچم رژیم غاصب صهیونیستی به آتش کشیده شد.

محمد ایمانی فرد اظهار داشت: برنامه‌های روز قدس امسال به دلیل شرایط کرونایی برگزار نشد و برنامه اهتزاز پرچم تنها برنامه امروز بود.

وی اضافه کرد: همچنین روز گذشته برنامه‌ای به مناسبت روز جهانی قدس در منطقه یکم نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بندرعباس برگزار شد.

از آغاز هجرت پیامبر اسلام (ص) به مدینه تا سال دوم هجری، قبله پیامبر در هنگام نماز و نیایش، بیت المقدس بود و بی شک، پیش از هجرت نیز در ۱۳ سالی که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در مکه مکرمه اقامت داشت، رو به بیت المقدس ایستاد و نماز خواند.

دولت یهود از اواخر قرن ۱۹ میلادی و طرح ایجاد خانه ای برای یهودیان توسط اروپایی ها به ویژه انگلیس در سال یکهزار ۸۸۶ نخستین بار توسط «تئودور هرتزل» روزنامه نگار اتریشی در جزوه ای با عنوان «دولت یهود» مطرح شد؛ فردی که در جهان او را با نام «پدر صهیونیسم» می شناسند.
هرتزل برای عملی شدن پروژه صهیونیسم بر تماس با دیپلمات‌ های کشورهای جهان حریص بود و تلاش می ‌کرد که موافقت قدرت‌ های بزرگ جهانی به خصوص انگلستان را با این طرح خود جلب کند.
از اواخر قرن ۱۹ میلادی؛ تئودور هرتزل' به منظور پیگیری ایده 'کشور اسرائیل' که در آن سال ها بیشتر به یک رویا شبیه بود تلاش کرد تا همه یهودیان جهان را در سرزمین فلسطین دور هم جمع کند.
بعد از تاسیس دولت جعلی اسراییل با حمایت های بریتانیا، کمتر از ۸ درصد جمعیت فلسطین، یهودی ها بودند و بقیه عرب های مسلمان بودند.
در سال های بعد صهیونیست ها بارها اعلام کردند که فلسطینی ها نباید به عنوان یک دولت تشکیل شود و نباید ویژگی های یک دولت کامل را داشته باشد.
این رژیم جعلی کودک کش که روزی سودای نیل تا فرات را سر می داد بعد از نیم قرن تسلط بر فلسطینی ها و به خاک و خون کشیدن زنان و مردان فلسطینی و شکست های پی درپی در غزه و لبنان اما؛ امروز برای تامین امنیت اش به دور خود دیوار می کشد.
بیت المقدس به عنوان مهم ترین شهر فلسطین، از نظر اسلامی اهمیت ویژه ای دارد؛ زیرا مسجدالاقصی، نخستین قبله مسلمانان در این شهر تاریخی است.

نامگذاری روز قدس به عنوان تاریخی ترین راهبرد امام خمینی(ره) برای نخستین بار در ۱۶مرداد سال ۱۳۵۸ش (رمضان ۱۳۹۹ق)از سوی بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران روزی رسمی برای حمایت از مردم فلسطین اعلام شد.