به گزارش ایرنا علی فرهمندپور روز شنبه بعد از بازدید از شرکت رحمت تجارت ماندگار دزفول در نشست با مدیران این کارخانه افزود: تکمیل چرخه تولید در روند سرمایه گذاری در شهرستان دزفول باید مدنظر باشد.
وی تکمیل این چرخه را مستلزم هدایت سرمایهها و بررسی طرحهای اقتصادی سرمایه گذاران دانست و ادامه داد: این طرحها و سرمایه گذاریها باید هدفمند باشند تا از اتلاف سرمایه جلوگیری شود.
فرماندار ویژه دزفول با بیان اینکه نهایت همکاری را با واحدهای تولیدی شهرستان خواهیم داشت، گفت: بخش خصوصی یاری رسان بخش دولتی است از این رو تولیدکنندگان شهرستان دزفول با توجه به حمایتهای دولتی بدون هیچ دغدغهای با سرعت کار خود را پیش برند و به دنبال تکمیل چرخه تولید در شهرستان باشند.
وی با اشاره به خشکسالی سال جاری و کمبود آب اظهارداشت: ۸۷ مترمکعب آب برای شهرستان دزفول در نظر گرفته شده که تلاش داریم با رایزنی این میزان را به ۱۰۰ مترمکعب برسانیم تا مشکلی برای کشتهای شهرستان ایجاد نشود.
وی با اشاره به خشکسالی سال جاری افزود: اولویت نخست، تامین آب آشامیدنی و سپس آب کشاورزی است ولی نهایت تلاش خود را برای تخصیص آب مورد نیاز و مدیریت خشکسالی بکار خواهیم گرفت.
فرهمندپور با بیان اینکه مجوز فعالیت چاههای آب کشاورزی با توجه به خشکسالی داده شده است، بیان کرد: مشکل اصلی ما از خرداد تا شهریور است؛ انتظار داشتیم فروردین ماه در ایلام و لرستان بارندگی داشته باشیم ولی این اتفاق نیفتاد و با چالش کم آبی مواجه شدیم.
مدیرعامل شرکت رحمت تجارت ماندگار نیز در این نشست با اشاره به آغاز عملیات اجرایی این شرکت در تاریخ ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ گفت: عملیات احداث کارخانه در مدت ۱۶ ماه پایان یافت و اکنون با بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مرحله نازک کاری است.
داوود رحمتی اعتبار هزینه شده برای این طرح را ۵۰۰ میلیارد ریال و زمین آن را چهار هکتار اعلام کرد و افزود: ۴۰ میلیارد ریال نیز تسهیلات از بانک توسعه تعاون دریافت کردیم البته همچنان برای سرمایه در گردش نیامند تسهیلات هستیم که درخواست آن به بانک کشاورزی ارسال شده است.
وی با قدردانی از حمایتهای دولتی در اجرای این طرح اقتصادی اظهارداشت: این شرکت نهادههای کشاورزی یکهزار هکتار از زمینهای کشاورزی دزفول را تامین کرده و در کشت ۲۰۰ هکتار ذرت علوفهای در اراضی شرکت شهید بهشتی مشارکت داشته است.
رحمتی با بیان اینکه ذرت علوفهای این اراضی را خریداری و در شرکت به خوراک دام تبدیل میکنیم، افزود: در حال حاضر با مشکل آب مواجهیم و انتظار داریم آب مورد نیاز این زمینها تامین شود.
وی گفت: در صورت تامین نشدن آب هم کشاورزان منطقه متضرر میشوند و هم تامین خوراک دام دامداریهای نقاط مختلف کشور دچار مشکل میشود.
وی با بیان اینکه فاز نخست کارخانه یک سردخانه سه هزار تنی دومداره برای محصولات کشاورزی و فرآوردههای گوشتی است، ادامه داد: این سردخانه محصولات را در دمایی بین یک تا پنج درجه سانتیگراد نگهداری میکند ضمن اینکه در هنگام بحران و جنگ در نگهداری مواد اولیه و پدافند غیرعامل بسیار مفید است.
مدیرعامل شرکت رحمت تجارت ماندگار دزفول فاز دوم این شرکت را سورتینگ سبزی و صیفی جات عنوان و بیان کرد: این واحد برای صادرات محصولات کشاورزی شهرستان به کشورهای خارجی از جمله کشورهای حوزه خلیج فارس و روسیه راه اندازی شده است.
وی فاز سوم این شرکت را شالیکوبی و تولید برنج عنوان کرد و افزود: فاز چهارم نیز تولید خوراک دام بر پایه ذرت علوفهای است که قابلیت ذخیره سازی ۹۰ هزار تن را دارد.
رحمتی با بیان اینکه نهادههای ۱۵۰ واحد دامپروری و مرغداری را تامین میکنیم، گفت: شرکت رحمت تجارت ماندگار برای ۷۰ نفر به صورت مستقیم و برای حدود سه هزار و ۳۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
محسن برغندان هماهنگ کننده شرکت شهید بهشتی دزفول نیز با بیان اینکه خیلی از استانهای کشور ذرت علوفهای خود را از شهرستان دزفول تامین میکنند، گفت: برای رفع مشکل کمبود آب باید هرچه سریعتر چغندرقند موجود در اراضی کشاورزی برداشت و تخصیص آب این کشت به ذرت اختصاص یابد.
به گزارش ایرنا فرماندار دزفول در پایان قول مساعدت برای رفع مشکلات شرکت رحمت تجارت ماندگار از جمله تامین گاز، ضمانت تسهیلات بانکی، تسهیلات سرمایه در گردش، تخصیص آب برای ذرت و عوارض پروانه بهره برداری را داد و از بخشهای مختلف این شرکت دیدن کرد.