به گزارش ایرنا، خالد جعفری روز شنبه در جلسه هماهنگی برگزاری همایش سرمایهگذاری خارجی در منطقه ویژه اقتصادی بانه اظهار داشت: در این همایش علاوه بر ظرفیتهای سرمایهگذاری در منطقه ویژه بانه توانمندیها و استعدادهای دیگر نقاط استان هم به سرمایهگذاران معرفی میشود.
وی با اشاره به اینکه تصویب منطقه آزاد تجاری بانه-مریوان هم انگیزه سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در کردستان را بیشتر کرده است، افزود: بی شک تا سرمایهگذاری در این منطقه آغاز شود ۲، سه سالی زمان نیاز است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان اضافه کرد: در حال حاضر همه زیرساختهای لازم برای سرمایهگذاری در منطقه ویژه اقتصادی بانه و بسیاری دیگر از نقاط استان مهیا است و این مهم در قالب بستههایی به سرمایهگذاران ارائه میشود.
جعفری زمان برگزاری همایش سرمایهگذاری در بانه را چهارم خرداد سال جاری اعلام کرد و گفت: در این همایش علاوه بر طرحهای سرمایهگذاری که قابلیت اجرای آنها در منطقه ویژه اقتصادی بانه وجود دارد، طرحهایی هم که در دیگر شهرستانهای استان امکان انجام آنها وجود دارد به سرمایهگذاران معرفی میشود.
وی با اشاره به اینکه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج دبیر اجرای این همایش هستند، افزود: سرمایهگذاران و شرکتهای معتبری از استانهای سلیمانیه، اربیل، دهوک و حلبچه اقلیم کردستان عراق به این همایش دعوت میشوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان تاکید کرد: این همایش با رعایت همه دستورالعملهای بهداشتی برگزار و تدارک لازم در این خصوص هم انجام میشود.
منطقه ویژه اقتصادی بانه در ۱۵ کیلومتری غرب این شهر و در پنج کیلومتری مرز سیرانبند قرار دارد که در سال ۸۹ مصوبه ایجاد آن در دولت دهم به تصویب رسید و عملیات اجرایی آن هم در سال ۹۶ آغاز و با طرح جامع آن به همراه هفت منطقه ویژه اقتصادی دیگر در کشور روز دوشنبه ۲۹ دی ماه سال ۱۳۹۹ در جلسه شورای عالی مناطق آزاد تجاری با حضور معاون اول رییس جمهور موافقت شد.
منطقه ویژه اقتصادی بانه ۸۵ هکتار و در۲ فاز طراحی شده و مساحت مرحله اول آن ۳۵ هکتار است که از این میزان ۲۰ هکتار آن به فضای صنعتی و تولیدی اختصاص پیدا کرده و تاکنون به ۲۱ نفر از سرمایهگذاران واجد شرایط در فاز یک این منطقه زمین واگذار شده است.