بیتا احمدیان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه امکان کشت این نهالها در اغلب خاکها و حاشیه باغ و مزرعه وجود دارد، افزود: این نهال ها با همکاری مرکز توسعه نوغانداری کشور به صورت رایگان بین زنان روستایی، به ارزش بیش از ۱۰۴ میلیون ریال توزیع شده است.
وی با بیان اینکه احیای صنعت نوغانداری بهترین فرصت برای احیای اقتصاد مقاومتی است، ادامه داد: توزیع ۲۰ جعبه تخم نوغان، ۱۴ بسته آهک و ۲۰ بسته پودر پافسول بین متقاضیان پرورش کرم ابریشم از دیگر اقدامات انجام شده است.
مدیر هماهنگی ترویج جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: یکی از رسالت های مهم دفتر توسعه فعالیت های زنان روستایی و عشایری ایجاد اشتغال، کسب درآمد و بهبود وضع معیشت زنان روستایی و عشایری است.
وی افزود: برای توسعه فعالیت های این صنعت یک واحد طبقاتی ۲ منظوره برای پرورش کرم ابریشم و قارچ خوراکی در شهرستان خوی ایجاد شده است.
مدیر هماهنگی ترویج جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: با توجه به اینکه نیاز کشور به نخ ابریشم بیشتر از نخ تولیدی کشور است، بنابراین احیای صنعت نوغانداری در آذربایجان غربی می تواند گام بلندی در جهت اهداف نظام و تحقق سیاست اقتصاد مقاومتی باشد.
فعالیت نوغانداری از سال ۱۳۹۳ در استان آغاز شده و تاکنون در شهرهای ارومیه، خوی و نقده بسیاری از بانوان به این کار روی آورده اند.
صنعت نوغانداری شغلی جانبی برای کشاورزان بوده و امکان به کارگیری بخش غیرفعال جامعه روستایی از جمله کودکان و سالخوردگانی که توان انجام کارهای کشاورزی را ندارند را فراهم می کند.