ساری - ایرنا - دبیر جبهه همبستگی ملی نیروهای انقلاب اسلامی گفت : لازمه انتخابات پرشور با مشارکت حداکثری مردم، جلب اعتماد عمومی است.

محمدتقی حسین‌زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، نقش احزاب، جریان‌ها و گروه‌های سیاسی با معرفی چهره های مطرح، کاردان و با داشتن روحیه انقلابی را در جلب افکار و اعتماد عمومی برای حضور حداکثری مردم در انتخابات آینده، بی‌بدیل توصیف کرد و افزود: در صورت تحقق این مهم، بی‌شک شاهد حضوری پرشور مردم در پای صندوق‌های اخذ رای خواهیم بود.

وی اظهار داشت : احزاب، جریان‌ها و گروه‌های سیاسی باید از هم‌اکنون با اتخاذ راهکار درست و اصولی، زمینه مشارکت بیش از پیش مردم در انتخابات خرداد ماه امسال را فراهم کنند.

این فعال سیاسی توضیح داد : گروه‌های سیاسی علاوه بر معرفی نامزدهای انتخاباتی، باید مشکلات کشور را در بخش‌های مختلف شناسایی و با معرفی و تبیین آن به مردم، برای رفع آن نیز راهکار ارایه دهند و در صورت تحقق این مهم شاهد اتفاقات بسبار مثبتی در انتخابات آینده خواهیم بود که همان حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های اخذ رای است.

دبیر جبهه همبستگی ملی نیروهای انقلاب اسلامی مازندران گفت : احزاب، جریان‌ها و گروه‌های سیاسی باید در این دوره از انتخابات با در نظر گرفتن عزت و منافع ملی، به دور از هرگونه جناح بندی های سیاسی، زمینه حضور حداکثری مردم در انتخابات آینده را فراهم کنند.

محمدتقی حسین زاده دبیر جبهه همبستگی ملی نیروهای انقلاب اسلامی 

حسین‌زاده افزود: نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری نیز باید تهیه و تدوین برنامه منسجم و اصولی در راستای رفع مشکلات گام بردارند و پاسخگویی به مطالبات مردم را در اولویت کاری خود قرار دهند.

وی، بهبود شرایط اقتصادی، رونق فضای کسب و کار و ایجاد اشتغال را از اولویت‌های اصلی رییس جمهور آینده دانست و افزود : لازمه رفع مشکلات کشور بنا به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، جوانگرایی در مسئولیت‌ها، داشتن روحیه انقلابی و جهادی است و بی‌شک در صورت تحقق این مهم، زمینه رشد، توسعه و شکوفایی بیش از پیش ایران اسلامی هموارتر می‌شود. 

این فعال سیاسی با بیان اینکه حضور پرشور مردم در انتخابات آینده، علاوه بر افزایش اقتدار سیاسی، قدرت چانه‌زنی نظام اسلامی در عرصه‌های بین‌المللی را نیز افزایش می‌دهد،گفت : عزت و اقتدار ایران اسلامی در شرایط حساس کنونی، با مشارکت بیش از پیش مردم در پای صندوق‌های اخذ رای تثبت می‌شود.

حسین‌زاده، برگزاری انتخابات متعدد در کشور را مظهر حاکمیت مردم سالاری دینی در نظام اسلامی توصیف کرد و افزود : حضور با بینش باز سیاسی مردم در پای صندوق‌های اخذ رای، بیانگر مشارکت آنان در تعیین سرنوشت خویش است.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب، یکی از دستاوردهای بزرگ نظام جمهوری اسلامی را تحقق مشارکت و آزادی های سیاسی در قالب برگزاری انتخابات عنوان کردند، ادامه داد : بیانات و دیدگاه‌های رهبری فصل الخطاب است و همگان باید با مشارکت گسترده در پای صندوقهای اخذ رای، برای تثبیت اقتدار نظام اسلامی نقش‌آفرینی کنند.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به همراه ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا ، میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری ۲۸ خرداد ماه به صورت همزمان برگزار می شود.