محمود پراش روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا افزود: گران بودن قطعات دوچرخهسواری که بیش از ۲۵۰ میلیون تومان است و عدم استعدادیابی باعث شده در گرایش به رشته ورزشی دوچرخهسواری ریزش داشته باشیم و کنارهگیری باشگاههایی که در این حوزه فعالیت میکردند به دلیل شرایط بد اقتصادی، وضعیت این رشته را نامطلوب کرده است.
وی اظهار داشت: اکنون ۲ باشگاه در رشته دوچرخهسواری فعالیت میکنند و کافی نیست و باید شرایط بهتری وزارت ورزش و جوانان برای رشته دوچرخه سواری ایجاد کند.
پراش با بیان اینکه دوچرخهسواران شایستگی و توانایی کسب مدال را دارند، ادامه داد: باید در بخش سختافزار و تجهیزات خیلی بهتر باشیم و در مسابقات بیشتری شرکت کنیم تا موفق به ثبت نتایج بهتری شویم و اکنون ۶ دوچرخه سوار دعوت شده به تیم ملی که خود را برای المپیک توکیو آماده میکنند در اردوهای تدارک دیده شده، سخت تمرین میکنند.
سرمربی تیم ملی دوچرخهسواری گفت: این اعضای تیم ملی واکسن کرونا را دریافت کردند و هرچه جلوتر برویم بهتر خواهیم شد.
پراش افزود: همچنین شرایط کرونایی کشور باعث شد تا فدراسیون دوچرخهسواری با مشکلات زیادی روبرو شود و باید به این نکته توجه داشته باشیم که اساس دوچرخهسواری ما از نظر زیر بنایی مشکل دارد. وقتی نتوانیم هزینه تجهیزات و سختافزار را فراهم کنیم و تیم را به مسابقه اعزام کنیم، افت خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: حضور در رقابتهای قهرمانی جهان محک خوبی برای رکابزنان است، اکثر کشورها به علت شیوع ویروس کرونا در هیچ رقابتی شرکت نکردهاند، اگر برای دوچرخه سواران مسابقهای برگزار نشود و آنها را به رقابتهای مختلف اعزام نکنیم عملا برای رکاب زنان هیچ کاری انجام نشده، امسال فرصت خوبی بود که عقب افتادگی دوچرخهسواری را جبران کنیم، اما کرونا محدودیتهای زیادی را برای ورزش به وجود آورده که امیدوارم هر چه زودتر این بیماری مهار شود.