جعفر هدایتپژوه روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این مجوزها در حوزههای صنعت، خدمات و بازرگانی برای فعالان اقتصادی قشم صادر و تمدید شده است.
وی ادامه داد: از مجموع مجوزهای صادر شده، تعداد ۱۳۶ مجوز صنعتی، ۱۸۴ مجوز خدمات و پیمانکاری و ۱۸۹ مورد نیز مربوط به بخش بازرگانی و تجاری است.
مدیر جذب سرمایه گذاری و بازاریابی سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: در بخش تمدید نیز، ۲۸۵ مجوز در بخش صنعت، ۸۷۳ مجوز در حوزه خدمات و ۸۳۴ مجوز مربوط به حوزه تجارت و بازرگانی است.
وی اظهار کرد: بیشترین مجوز سرمایهگذاری صادر شده در بخش صنعتی پارسال مربوط به حوزههای بستهبندی، تکثیر و پرورش آبزیان، ساخت و تعمیر شناور و کشتی، ساخت محصولات شیمیایی و مواد غذایی میباشد.
هدایتپژوه افزود: یک مورد جذب سرمایهگذار خارجی به صورت مستقیم و با ارزش بیش از ۳ میلیون دلار در حوزه تولید محصولات دخانیات در این منطقه انجام شده است.
وی تصریح کرد: سرمایه گذاری موتور محرکه اصلی رشد اقتصادی و بسترساز توسعه کشور است و باید شرایطی را ایجاد شود تا متناسب با رشد مصرف و نیاز جاری و آینده بازار، سرمایهگذاری در حوزههای مختلف شکل اجرایی به خود گیرد.
مدیر جذب سرمایه گذاری و بازاریابی بیان کرد: اقدامات متعددی در راستای عملی شدن شعار سال با هدف پشتیبانی از سرمایهگذاران و رفع موانع تولید، اجرایی شده و متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره به کارشناسان این مدیریت مراجعه کنند.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.