مهدیعلی مسیمر روز سهشنبه در گفتوگوی خبری اظهار داشت: از این میزان کمک ۱۵۱ میلیارد و ۶۸۰ میلیون ریال در راستای حمایت از کارکنان و بیماران مبتلا به کرونا و ۱۹۰ میلیارد ریال در راستای ساخت و تکمیل پروژههای عمرانی و خرید دستگاهها، تجهیزات و ملزومات پزشکی به دانشگاه اهدا شده است.
وی افزود: ساخت و تکمیل ۱۱ پروژه عمرانی دانشگاه در قالب اهدای زمین، تأمین تجهیزات پزشکی و احداث بخشهای ویژه بیمارستانی از دیگر اقدامات خیرین سلامت استان در این بازه زمانی بوده است.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کردستان با اشاره به اینکه در گذشته سه همراهسرا در بیمارستانهای توحید و بعثت سنندج توسط خیرین احداث شده است، گفت: خیران همچنین از سال گذشته همراهسرای بیمارستان کوثر با ۶۰۰ مترمربع در ۲ طبقه را احداث کردند.
وی با اشاره به اجرای پروژه مرکز دیالیز بیمارستان توحید با زیربنای اولیه ۸۰۰ مترمربع در فاز اول خاطرنشان کرد: بخش دیالیز بیمارستان سروآباد و احداث مرکز جامع خدمات سلامت در دزجقروه در زمین اهدایی خیرین با زیربنای ۶۵۰ مترمربع همراه با ساختمان سرایداری در بیمارستان شهید بهشتی قروه از جمله طرحهای این پروژه است.
مسیمر، ساخت بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان دیواندره و بیجار، پروژه بخش آیسییو بیمارستان فجر مریوان، احداث پایگاه بهداشتی حسن آباد یاسوکند، اهدای وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی به بیمارستان بیجار و ساخت و تکمیل پروژه اتاق عمل بیمارستان شهید بهشتی قروه را از دیگر طرحها و پروژههای عمرانی حوزه خیرین اعلام کرد.
وی با بیان اینکه فرهنگ سازی جهت ترغیب خیرین بیشتر از طریق رسانههای گروهی و فضای اجتماعی میتواند بستر جذب نیکوکاران رافراهم کند، اظهار داشت: خط ترویج مشارکت خیرین در حوزه سلامت در گروی بسترسازی رسانهها است.
تاکنون یک هزار و ۴۰۰ خیر نوعدوست نیکاندیش در حوزه سلامت با مجمع همکاری و مشارکت فعال داشتهاند.