تهران - ایرنا - مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اهمیت کاربردی کردن اسناد مربوط به شهدا و ایثارگران گفت: این اسناد در قالب کتاب‌ها و آثار مختلف منتشر می‌شوند تا به صورت کاربردی در اختیار عموم قرار گیرند و مفاهیم مربوط به ایثار و شهادت به خوبی منتقل شوند.

به گزارش ایرنا از «ایثار»، رحیم نریمانی روز دوشنبه به مناسبت ۱۷ اردیبهشت روز ملی اسناد با تأکید بر اهمیت جایگاه اسناد در جامعه افزود: اسناد بازتابی از گذشته هستند که اتفاقات و حوادث را به ما نشان می‌دهند و حق همه افراد هر جامعه این است که از گذشته خود مطلع باشند.

مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: در حال حاضر همه حوزه‌هایی که دارای اسناد مختلف هستند به سمت دیجیتالی کردن اسناد حرکت می‌کنند تا استفاده از این اسناد کاربردی‌تر شود.

اسناد شفاهی و اسناد مربوط به شهدا

وی با اشاره به حوزه اسناد در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: این حوزه دارای دو بخش اسناد شفاهی و اسناد مربوط به شهدا است. در قسمت اسناد شفاهی خاطرات و صحبت‌های آن دسته از ایثارگران عزیزی که در قید حیات هستند جمع‌آوری می‌شود که گروه‌هایی چون والدین معظم شهدا، جانبازان و آزادگان را در برمی‌گیرد.

نریمانی افزود: در بخش اسناد مکتوب شهدا نیز آثاری چون وصیت‌نامه‌های شهدا بسیار حائز اهمیت هستند زیرا می‌توانند جلوی تحریف اتفاقات و روایات را بگیرند. بر اساس قانون، بنیاد شهید و امور ایثارگران متولی جمع‌آوری و نگهداری این اسناد است و این اسناد به صورت دیجیتال تبدیل شده‌اند.

ثبت خاطرات شفاهی والدین معظم شهدا

مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اهمیت کاربردی کردن این اسناد گفت: این اسناد در قالب کتاب‌ها و آثار مختلف منتشر می‌شوند تا به صورت کاربردی در اختیار عموم قرار گیرند و مفاهیم مربوط به ایثار و شهادت به خوبی منتقل شود.

وی افزود: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری بر ثبت خاطرات شفاهی والدین معظم شهدا، این موضوع در سال جاری با جدیت پیگیری می‌شود و در کنار آن ثبت خاطرات جانبازان عزیز ۷۰ درصد نیز مدنظر قرار دارد.