محمدتقی منوچهری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ظرفیت کشتار مرغ این واحد سالانه ۱۵ هزار تن است که با احتساب ظرفیت پیشینی در استان اکنون استان بوشهر ظرفیت سالانه حدود۳۵ هزار تن مرغ دارد.
وی بیان کرد: تکمیل زنجیره تولید مرغ در استان بوشهر یکی از دستاوردهای ارزشمند دولت است که این مهم بدون شک به وضعیت تولید مرغ استان بوشهر نیز کمک شایانی خواهد کرد.
منوچهری یادآورشد: همزمان با ماه مبارک رمضان نخستین واحد تولید مرغ مادر استان نیز در بخش ارم از توابع شهرستان دشتستان بهره برداری شد که با راه اندازی این واحد بخش قابل توجهی از جوجه یک روزه استان از این واحد تامین خواهد شد.
وی در ارتباط با کمبود مرغ در استان بوشهر نیز گفت: با جوجه ریزی خوب صورت گرفته در فروردین ماه پیش بینی شده از اوایل هفته آینده وضعیت تامین مرغ در استان بوشهر به روال عادی برگردد.
منوچهری با اشاره به یک میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی استان بوشهر در فروردین ماه، یادآورشد: در اردیبهشت سال جاری تاکنون یک میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در این استان انجام شده که تا پایان ماه به ۱.۸ میلیون قطعه افزایش پیدا خواهد کرد.
وی ادامه داد: بر اساس تعیین تکلیف از وزارت جهاد کشاورزی، مرغ مازاد بر نیاز استان بوشهر در ماه گذشته به استانهای خوزستان، هرمزگان و فارس به میزان ۳۸۶ تن ارسال شد و در اردیبهشت نیز تاکنون ۱۱۹ تن ارسال شده که با توجه به کمبود مرغ استان این میزان در ماه جاری نسبت به فروردین کاهشی خواهد بود.
منوچهری گفت: ظرفیت تولید گوشت مرغ در کشتارگاههای استان بوشهر اکنون روزانه ۵۳ تن است که علاوه بر این روزانه ۲۰ تن مرغ منجمد نیز با هدف رسیدن بازار مرغ به تعادل توزیع میشود.
وی ادامه داد: اکنون چهار هزار تن دانه ذرت از سوی مرغداریها از سامانه بازارگاه خریداری شده ولی به سبب نبود انبار برای نگهداری تاکنون ۱۲۰ تن آن وارد استان شده و ۱۵۰۰ تن دیگر در حال حمل برای انتقال است.
منوچهری اظهارداشت: در این راستا انتظار است با حمایت مسئولان استان زمینه تامین اعتبار لازم برای احداث انبارهای موردنیاز ذخیره نهاده های دامی تامین شود.
در استان بوشهر اکنون ۲۱۷ واحد مرغداری صنعتی با ظرفیت تولید سالانه ۳۸ هزار تن فعال است.