سید رسول کافی موسوی در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این طرحها در مجموع با ۲۲.۲ میلیارد ریال اعتبار در ۲۲ روستای استان اصفهان اجرا و برای هر کدام از آنها یک میلیارد ریال هزینه شده است.
به گفته وی این طرحها در روستاهای کاغذی آران و بیدگل، سهرویه اردستان، شورجه برخوار، دره ساری بویین و میاندشت، دولت آباد تیران و کرون، تیرانچی خمینی شهر، ارجنگ خوانسار، عروسان گلستان خورو بیابانک، قمیشلو دهاقان، ماندگان سمیرم، جهاد آباد شاهین شهر، باغ سرخ شهرضا، خلج فریدن، بزمه فریدونشهر، بوستان فلاورجان، شجاع آباد کاشان، سعید آباد گلپایگان، زرد خشویه لنجان، بداغ آباد مبارکه، ورپا علیا نایین، ورگوران نطنز و جلال آباد نجف آباد با جمعیت۱۱ هزار و ۴۵۹ تن اجرا شد.
وی ادامه داد: صنعت برق برنامه بهسازی و تقویت شبکه برق روستاها را در راستای حمایت و کمک به روستاییان در دستور کار قرارداده است.
مجری طرح جهادی بهسازی روستایی شرکت توزیع برق استان اصفهان با بیان اینکه بیش از ۷۵ درصد از این شبکه طول عمر بالای ۲۰ سال دارد افزود: قدمت و فرسودگی شبکه، اجرا نشدن کامل طرحهای هادی روستایی از سوی متولیان امر در سالهای اخیر سبب قرارگیری شبکه برق در معابر روستاها شده و مشکلاتی را برای روستاییان ایجاد کرده است.
وی اضافه کرد: صنعت برق با بیش از ۲۵۰ هزار کیلومترشبکه برق، وظیفه خدمترسانی به جمعیت بیش از ۲۱ میلیون نفر ساکن در ۵۷ هزار و ۷۵۰ روستای کشور را بر عهده دارد.
موسوی خاطرنشان کرد: برنامه بهسازی و تقویت شبکه برق ۱۰هزار روستا با توجه به گشایشهای ایجاد شده در تبصرههای ۶ و ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۰، تدوین و تا پایان سال به اتمام خواهد رسید و امکان بهسازی و تقویت شبکه برق در تمامی روستاهای کشور در برنامه ۵ ساله با حمایت نمایندگان مجلس، فراهم خواهد شد.
وی بیان کرد: هماهنگی برای تحویل سامانههای برق خورشیدی قابل حمل به عشایر نیز توسط اداره کل امور عشایر اصفهان با واجدان شرایط انجام شده است و بهتدریج از هفته آینده تحویل عشایر استان خواهد شد.
در هفته ششم پویش #هرهفته الف ب_ایران؛ با حضور وزیر نیرو، طرحهای ملی صنعت برق کشور با اعتبار ۱۳۴۵ میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید.