به گزارش ایرنا، «حسین خوش اقبال» روز سهشنبه در نشست هم اندیشی با مدیران و اساتید دانشگاهی استان در سرسرای شهدای استانداری افزود: جامعه دانشگاهی کشور و به خصوص استان کرمانشاه اعم از اعضاء هیات علمی، دانشجویان و کارکنان همواره نقش بسیار مهمی در تبیین شرایط سیاسی جامعه ایفاء کرده و سهم بسزایی در ارتقای سطح بینش عمومی و در نهایت مشارکت سیاسی داشته اند.
وی با بیان اینکه جامعه دانشگاهی در ۴۲ سال گذشته حضور فعالی در عرصه های انقلاب داشته است، گفت: دانشگاه به عنوان چشم بیدار جامعه باید حضور بیشتری در عرصه داشته باشد و نقش پیشرو بودن خود را مانند گذشته ایفا کند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کرمانشاه ورود دانشگاهیان به عرصه انتخابات را موجب تضارب آرا و گرم شدن فضای رقابت دانست و گفت: خلق حماسه سیاسی در گفتمان دانشگاه کلید میخورد، مخصوصا در شرایط فعلی که فضای مجازی جایگزین فعالیت های جمعی شده است.
خوش اقبال ادامه داد: دانشگاه به عنوان قلب تپنده تفکر و چشم نگران جامعه باید بتواند در این فضا بیش از پیش نقشآفرینی کند و ضمن امیدبخشی واقعی به جامعه، برای اصلاح امور فضایی بسازد که با تضارب آرا امکان انتخاب بهتر برای مردم فراهم شود.
وی تاکید کرد: می طلبد که تشکل های دانشجویی ضمن حفظ اصول و مبانی در روشها نوآوری داشته باشند و با خلاقیتهای لازم به شکل جدی در کمک به مشارکت حداکثری مردم نقش آفرینی کنند.
رییس ستاد انتخابات استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به جریان سازی رسانه های معاند برای ناامیدی مردم از صندوق رای گفت: برای تقویت اقتدار ملی، انسجام اجتماعی و حضور پر قدرت در مجامع بین المللی راهی جز حضور و نقش آفرینی در انتخابات نداریم و در این بین نقش دانشگاه ها مهم تر دیده می شود.
معاون استاندار کرمانشاه با انتقاد از سیاه نمایی ها برای ایجاد بدبینی نسبت به مسوولان و القای بی توجهی دولت به مردم گفت: در استان کرمانشاه افتتاح ۴۷۸ پروژه دانشگاهی، طرح گرمسیری، راه آهن، تصویب منطقه آزاد قصرشیرین و مدیریت زلزله از برکات نظام اسلامی و دولت بوده است.
خوش اقبال با بیان اینکه نقد دانشگاهیان، دلسوزانه، عالمانه و راهگشاست افزود: برای بهره برداری بیشتر از نقطه نظرات اساتید و نخبگان دانشگاه و فعالان دانشجویی نشست های هم اندیشی با موضوع انتخابات را ادامه خواهیم داد.
گفتنی است در این نشست،چند تن از روسا، مدیران و اساتید دانشگاههای استان به بیان نقطه نظرات خود درباره انتخابات خرداد ماه و ارایه راهکارهایی برای افزایش مشارکت سیاسی پرداختند.
انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خردادماه سال ۱۴۰۰ به صورت همزمان برگزار می شود.