سمنان- ایرنا- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان گفت: نفرات برتر چهارمین جشنواره ملی مطبوعات و رسانه آیات که به همت این اداره کل و معاونت قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد معرفی شدند.

فرشید فلاح عصر چهارشنبه در حاشیه برگزاری آیین اختتامیه این جشنواره که به علت شرایط کرونایی به صورت مجازی برگزار شد در گفت و گو با ایرنا افزود: یکهزار و ١٠٠ اثر در ۱۲ رشته به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود.

وی گفت: ۱۲ رشته در چهارمین جشنواره ملی مطبوعات و رسانه آیات در سمنان شامل ۶ رشته بخش اصلی و ۶ رشته بخش ویژه بود که بخش ویژه برای اولین بار در این جشنواره پیش بینی شد. 

وی درباره داوران جشنواره اظهار داشت: داوران همگی از استادان بنام حوزه مطبوعات و رسانه بودند و در هر رشته یک داور مجزا کار بررسی آثار را انجام داد.

فلاح یادآور شد: این جشنواره به منظور رقابت بین خبرنگاران و فعالان رسانه، تولیدکنندگان محتوا در فضای چندرسانه‏‌ای، ادمین‏‌ها و فعالان فضای مجازی و شبکه‌‏های اجتماعی، فعالان، موسسات و نهادهای تخصصی قرآنی، عموم علاقه‏‌مندان به فرهنگ، هنر و رسانه قرآنی برگزار شد.

وی ادامه داد: این جشنواره کلیه موضوعات مرتبط با مفاهیم و آموزه‌‏های منطبق با قرآن کریم و معارف اهل بیت (ع) را دربرمی‏‌گیرد و سبک زندگی اسلامی و قرآنی، وحدت اسلامی، انفاق و کمک‌‏های مومنانه، جهاد و مقاومت اسلامی، پوشش و عفاف، فرهنگ ولایت و مهدویت بابهره‏‌گیری از آموزه‏‌های قرآنی، مبارزه با ظلم و استکبارستیزی، آسیب‏‌های اجتماعی، آموزه‌های اخلاقی، قصص قرآن، ایثار و شهادت، سیمای پیامبراسلام (ص)، نیکی به پدر و مادر و صله‌رحم، نماز و نیایش، آثار و برکات نیکی در زندگی مردم، کسب روزی حلال و معاملات اسلامی و توجه به محیط زیست، از موضوعات مطرح در جشنواره ملی مطبوعات و رسانه آیات بود.

وی با اشاره به این  که این جشنواره به ۲ بخش اصلی و ویژه تقسیم می‌شد اظهار داشت: بخش اصلی در رشته‏‌های سرمقاله و یادداشت، گزارش (خبری یا توصیفی)، مصاحبه، خبر، تیتر و عکس برگزار شد و در هر رشته، از سه نفر برتر تقدیر می‌شود و بخش ویژه نیز شامل تولیدات در حوزه چندرسانه‏‌ای مانند انیمیشن، موشن‏ گرافی، پادکست، اینفوگرافی، طرح و تصویر، پوستر یا اعلان و کلیپ است و در هر رشته از یک اثر برتر و در مجموع از ۶ نفر تقدیر می‌شود.

به گزارش ایرنا، اسامی نفرات برتر بخش های مختلف این جشنواره به شرح زیر می باشد:

بخش اصلی

در رشته خبر، مهدی احمدی از تهران رتبه دوم و مجتبی قربانی از مازندران رتبه سوم را کسب کردند و هیات داوران اثری را حائز رتبه اول ندانست.

در رشته تیتر، مرتضی مزینانی صفابین از سمنان رتبه دوم و سید عابد میرمعصومی از سمنان رتبه سوم را کسب کردند. در این بخش نیز هیات داوران جشنواره اثری را حائز رتبه اول ندانست.

در رشته مصاحبه، محبوبه فرامرزی از خراسان رضوی رتبه اول، صدیقه رضوانی‌نیا از تهران و محبوبه فرهنگ از اصفهان رتبه دوم مشترک و محمد آسیابانی و تیمور کاکایی از تهران و اشکان جهان‌آرای از مازندران رتبه سوم مشترک را کسب کردند.

در رشته سرمقاله و یادداشت، علی صیادقبادی از تهران رتبه اول، حنان سالمی از خوزستان رتبه دوم و سید احمد حسینی ماهینی از تهران رتبه سوم را کسب کردند.

در رشته گزارش، محبوبه فرامرزی  از خراسان رضوی رتبه اول، وجیهه غلامحسین زاده از قم رتبه دوم و حنان سالمی از خوزستان رتبه سوم را کسب کردند و اثر احمد فیاض از خراسان رضوی شایسته تقدیر شناخته شد.

در بخش عکس نیز سید محمد آل رسول از خراسان رضوی رتبه اول، مهدی ایمانی از آذربایجان شرقی رتبه دوم و اسماعیل طحان از سمنان رتبه سوم را کسب کردند.

بخش ویژه

محمد حسین بارونقی از اصفهان در رشته اینفوگرافی، امیر حسین حسن زاده از سمنان در رشته پوستر، امیر اسماعیلی از آذربایجان شرقی در رشته موشن‏‌گرافیک و محمدعلی حیدری از سمنان در رشته کلیپ برگزیدگان بخش ویژه این جشنواره بودند.

هیات داوران چهارمین جشنواره ملی مطبوعات و رسانه آیات متشکل از اکبر قاضی‌زاده‌، فریدون صدیقی‌، محمود مختاریان،علیرضا کتابدار،مریم سلیمی،بهزاد خورشیدی و مهرداد خلیلی بود.