نوشهر- ایرنا- استاد دانشگاه غیر انتفاعی مارلیک نوشهر وجود نامزد گروه‌ها و جناح‌های مختلف را باعث گرمی تنور انتخابات دانست و گفت : گرایش‌های سیاسی داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری در جلب مشارکت بالای مردم در این دوره از انتخابات نقش تعیین کننده‌ای دارد.

دکتر روح الله کشاورز  روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : تعدد و تکثر داوطلبان ریاست جمهوری با گرایش های فکری می تواند باعث تشویق و ترغیب گروه های مختلف و مردم به پای صندوق های اخذ رای شود.

وی گفت : اگر چه دقت نظر در تایید صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری به جای خود مهم است ، ولی به نظرم در این دوره مشارکت حداکثری مردم به حضور داوطلبان با گرایش های مختلف سیاسی بستگی دارد.

این استاد دانشگاه توضیح داد : به اعتقادم تجربه دوره گذشته  انتخابات مجلس شورای اسلامی به عنوان چراغ راه است و باید آسیب شناسی شود که چرا میزان مشارکت مردم در حد قابل تو جهی کاهش داشته است و نباید اجازه داد چنین وضعیتی در انتخابات ۲۸ خرداد تکرار شود.

کشاورز با اشاره به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم در کشور گفت : امروز یکی از مشکلات اساسی مردم تامین معیشت و در حوزه اقتصادی است ، بنا بر این داوطلبان ریاست جمهوری باید با برنامه ریزی درست و هدفمند این موضوع را در اولویت برنامه کاری شان قرار داده و با ارائه راهکارهای قابل اجرا به مردم امید دهند.

وی افزود : در صورتی که داوطلبان ریاست جمهوری در زمان تبلیغات رسمی و غیر رسمی مشکلات موجود مردم را آسیب شناسی کنند و بدانند این مشکلات از کجا سرچشمه گرفته و برای رفع آن راهکاری اصولی ارائه دهند ، طبیعتا گامی برای جلب اعتماد عمومی برای شرکت در انتخابات برداشته اند.

این استاد دانشگاه گفت : نکته دیگر این که اگر مردم بدانند که داوطلبان این دوره از انتخابات ریاست جمهوری  افرادی از دل پابرهنگان ، آشنا به درد و مشکلات مردم  هستند و برای حل مشکلات به دور از شعار و ‌و عده و وعید ، به میدان آمدند طبیعتا روحیه آنها تقویت شده و دلگرم می شوند و در این از انتخابات شرکت خواهند کرد.

کشاورز همچنین نقش گروه های مرجع مانند علما ، نهادهای آموزشی،  دانشگاهیان ، امامان جمعه و صاحبنظران سیاسی در جذب مردم به شرکت در انتخابات موثر دانست و افزود : رسانه ها نیز با روشنگری در این حوزه مردم را به شرکت در انتخابات تشویق کنند.

وی ادامه داد : امروز به هر اندازه میزان مشارکت مردم در انتخابات بیشتر باشد ، عزت ملی بالا می رود و  شرکت در انتخابات پاسخ محکمی به تبلیغات وسیع دشمنان است.

استاد دانشگاه مالیک نوشهر گفت : هرگونه تلاش و اقدام که منجر به کاهش مشارکت مردم در انتخابات شود به معنای آب ریختن به آسیاب دشمن است و مردم هم باید بدانند که حضور کم رنگشان  در انتخابات چنین پیامی خواهد داشت.

 انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری به همراه ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا ، میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری ۲۸ خرداد ماه به صورت همزمان برگزار می شود .