احمد رحیم زاده روز چهار شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : برای تحقق مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ۱۴۰۰ در کنار نقد منصفانه عملکرد دولت ، باید دستاوردها و عملکرد خوب دولت ها و نظام نیز برای ایجاد انگیزه در مردم برای حضور در پای صندوق های رای از سوی گروههای سیاسی ارایه شود.
وی اضافه کرد: به هر حال عملکرد هیچ دولتی فارغ از عیب و ایراد نیست، در چنین فرایندی انتظار می رود که تا جریان های سیاسی در انتقاد و ارزیابی عملکرد دولت حداقل به گونه ای انصاف سیاسی را رعایت کنند که به جای تخریب مسوولان و عملکردهای آنها ، دستاوردهای خوب دولت ها را نیز بیان کنند و بیان این عملکردها انگیزه مردم را برای مشارکت حداکثری در انتخابات و انتخاب فرد اصلح بیشتر می کند.
این فعال سیاسی خراسان شمالی معتقد است که جریان های سیاسی و رسانه های آنها باید اظهارنظرهای خود را در راستای کمک به توسعه و پیشرفت کشور ارائه دهند ، چرا که تخریب و نقد غیر منصفانه عملکرد دولت ها بازخوردی جز بی اعتمادی به مسوولان و بی انگیزگی مردم نسبت به انتخابات به عنوان بزرگترین رویداد سیاسی در کشور به دنبال نخواهدداشت.
رحیم زاده اظهارداشت : دولت یازدهم و دوازدهم در شرایط تحریم های اقتصادی و همه گیری کرونا مدیریت خوبی داشت و توانست با وجود تمام دشواری های ناشی از تحریم کشور را بر خلاف انتظار دشمنان مدیریت کند و در چنین شرایطی هر دولتی اگر سر کار بود، نمی توانست عملکرد بهتری داشته باشد.
وی اضافه کرد : در شرایطی که دشمنان با استفاده از ظرفیت های رسانه ای خود برای ایجاد یاس و ناامیدی در مردم برای کاهش مشارکت در انتخابات هجمه های زیادی را علیه دولت و نظام شکل دادند، برخی جریان های سیاسی نیز به جای رقابتهای سیاسی منصفانه در نقش یک مخالف ظاهر شدند و با نوشتن مقالات مختلف و ارائه تحلیل های غیر اقعی در نقد عملکرد دولت بذر ناامیدی در جامعه می پاشند.
این فعال سیاسی اظهارداشت : به نظر می رسد گروهها و جریان های سیاسی در کشور برای تحقق مشارکت حداکثری مردم در انتخابات راهی جز بیان دستاوردهای دولت و نظام به مردم در راستای ایجاد انگیزه در آنها برای حضور در پای صندوق های رای ندارند و هر گونه ایجاد مانع برای تحقق مشارکت حداکثری که از منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز است، آینده کشور را به مخاطره می اندازد.
نقش کلیدی رسانه ها در تحقق مشارکت حداکثری
رییس شورای هماهنگی اصلاح طلبان استان خراسان شمالی نقش رسانه ها و فضای مجازی برای تحقق مشارکت حداکثری مردم در انتخابات موثر دانست و اظهارداشت : اگرچه رسانه های دیداری و نوشتاری در آستانه انتخابات برای ایجاد انگیزه در مردم برای حضور در انتخابات برنامه هایی را دارند، ولی به دلیل همه گیری شبکه های اجتماعی و فضای مجازی مردم اقبال بیشتری به این رسانه ها دارند.
رحیم زاد ه اظهارداشت : این رسانه ها ( فضای مجازی) با تولید محتوای امیدوار کننده ، مردم را نسبت به حضور گسترده در انتخابات ترغیب و تاثیرگذاری مثبت این حضور را برای مردم تشریح کنند تا آنها برای تعیین سرنوشت کشور پای صندوق های اخذ رای حاضر شوند.
وی افزود: در حقیقت همه کانال های خبری می توانند با ارایه تحلیل های منطقی کارشناسانه در خصوص اثرات مثبت مشارکت حداکثری و برنامه های منطقی نامزدهای انتخاباتی ، حس بی تفاوت به انتخابات را در بخش مهمی از جامعه کاهش دهند.
رییس شورای هماهنگی اصلاح طلبان خراسان شمالی با تاکید بر اینکه حضور تمامی سلایق سیاسی ترجیع بند مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۴۰۰ است، افزود: دستگاه های برگزارکننده انتخابات (وزرات کشور و شورای نگهبان) نیز با نگاهی مهربانانه در تایید صلاحیت ها می توانند زمینه حضور تمامی سلایق سیاسی و جریان های متنوع را در پای صندوق های رای فراهم کنند زیرا با عدم تایید نامزدهای یک جریان و تایید صلاحیت جریان دیگر نمی توان انتظار مشارکتی حداکثری داشت.
سیزدهمین دوره انتخابات رییس جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و عشایری به همراه میاندوره ای پنجمین دوره خبرگان رهبری و یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به طور همزمان روز جمعه ۲۸ خردادماه سال ۱۴۰۰ در کشور برگزار خواهد شد.