تهران - ایرنا - رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از ارائه خدمات ۲۱۰ هزار داوطلب هلال‌احمر در ایام شیوع ویروس کرونا و ۲ میلیون ساعت خدمت داوطلبانه در هلال‌احمر برای مبارزه با اثرات کرونا خبر داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، محمد نصیری روز چهارشنبه در پنجمین روز از گرامیداشت هفته هلال احمر (۱۸ تا ۲۴ اردیبهشت) در آیین توزیع ۲۰ هزار بسته معیشتی، ۴۰۰ دستگاه اکسیژن ساز، ۲۰۰ کپسول اکسیژن و ۵۸ هزار بسته بهداشتی بیماران خاص که در ورزشگاه ۱۲ هزار نفری آزادی برگزار شد، افزود: بزرگترین سرمایه یک نهاد، ارگان و سازمان؛ سرمایه انسانی آن مجموعه است که اگر این سرمایه انسانی، داوطلبانه خدمت کند، ارزش و جایگاه آن قابل محاسبه نیست.  

وی ادامه داد: برگزاری این آیین و توزیع بسته های معیشتی، بهداشتی و نظایر آن از دو حیث قابل ارزیابی و بررسی است. اول، ارزش ریالی کالاها و اقلامی است که توزیع می شود و یک بخش، خدمات داوطلبانه‌ای است که برای خرید، بسته بندی و توزیع این اقلام انجام می شود.  

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه در مدت شیوع کرونا در کشور، بزرگترین و موثرترین رکن هلال احمر که در موضوع مبارزه با این ویروس در ستاد کشوری کرونا فعالیت داشته، حوزه نیروی انسانی و داوطلب آن بوده است، افزود: سازمان داوطلبان هلال احمر در مدت شیوع کرونا از حضور ۲۱۰ هزار داوطلب در پروژه های مختلف با انجام حدود ۲ میلیون ساعت کار داوطلبانه استفاده کرده که ارزش ریالی این خدمات، قابل احصا نیست. به همین دلیل از داوطلبان که وقت و صبر خود را برای خدمت به مردم هدیه می کنند، قدردانی می کنم.

نصیری با بیان اینکه مراسم امروز، چهارمین دوره توزیع سراسری اقلام بهداشتی، حمایتی، پشتیبانی در زمینه مبارزه با ویروس منحوس کرونا از سوی هلال احمر است، ادامه داد: در تمام مدت شیوع این ویروس، آنچه که هلال احمر اهدا کرده است صرفا از محل کمک های مردمی، بنگاه های اقتصادی و نظایر آن و یا کمک های برون مرزی فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر بوده که آن هم به نحوی از محل کمک های مردمی انجام شده است. این با ارزش ترین سرمایه هلال احمر است که نزد افراد آبرو دارد و واسط خیر بین نیاز نیازمندان و توان توانمندان است. ما امانت‌دار مردم هستیم و آنچه که از سوی خیرین و مردم نوع‌دوست جمع آوری می کنیم به صاحبان امانت که ولی نعمتان ما هستند می رسانیم.  

وی اعلام کرد: برنامه توزیع اقلام، بسته های غذایی، بهداشتی و تجهیزات پزشکی در تمام استان‌ها از سوی هلال احمر در حال انجام است که امیدواریم این ویروس منحوس هرچه زودتر مهار شود تا بتوانیم این خدمات داوطلبانه را به سمت توانمندسازی، اشتغال و توسعه کشور ببریم.

به گزارش ایرنا، هجدهم اردیبهشت روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر نامگذاری شده که در ایران به عنوان هفته هلال احمر (‌ ۱۸ تا ۲۴ اردیبهشت ) گرامی داشته می شود به این امید که با رعایت اصول هفتگانه تعریف شده از سوی جمعیت های ملی صلیب سرخ و هلال احمر و اجرای مفاد حقوق بین المللی بشردوستانه ازسوی کشورهای مختلف به برقراری صلح و آرامش در جهان کمکی شده باشد.

نام جمعیت هلال احمر می تواند برای افراد مختلف جامعه تداعی کننده خدمات عام المنفعه و بشردوستانه باشد، عده ای آن را سازمانی پیشرو و پاسخگو در ارائه خدمات اولیه امداد و نجات در حوادث و سوانح، بعضی ها آن را تامین کننده داروهای خاص و داروخانه های ویژه و تک نسخه ای، گروهی ارائه دهنده خدمات توانبخشی و عده ای دیگر آنرا سازمانی داوطلبانه و حمایتی می شناسند.

نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر یک شبکه بشردوستانه جهانی متشکل از ۸۰ میلیون نفر است که به افرادی که با مشکلات ناشی از بلایا، مخاصمه و مشکلات بهداشتی و اجتماعی مواجهند کمک می کند.

بشردوستی، بی غرضی، بی طرفی، استقلال، خدمت داوطلبانه، یگانگی و جهان شمولی اصول بنیادین هفتگانه چارچوب اخلاقی، عملیاتی و سازمانی کار نهضت صلیب سرخ و هلال احمر را تشکیل می دهند که این اصول در بطن رویکرد نهضت برای کمک به مردم نیازمند در جریان مخاصمه مسلحانه، بلایای طبیعی و دیگر شرایط اضطراری قرار دارند

امسال شعار هفته گرامیداشت صلیب سرخ و هلال احمر (۱۸ تا ۲۴ اردیبهشت) «جهانی تحت عنوان توقف ناشدنی، شکست ناپذیر و مقایسه نشدنی» است، اما با توجه به اینکه در آستانه صد سالگی تاسیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران قرار داریم شعار «یک قرن خدمات داوطلبانه مقایسه نشدنی» برای هفته هلال انتخاب شده است.

با یکصد ساله شدن جمعیت‌های هلال احمر و صلیب سرخ در دنیا یک قرن تازه برای دوباره مهربانی کردن، دوباره با هم بودن، دوباره دوستی کردن، دوباره و دوباره و دوباره ارائه خدمات داوطلبانه مقایسه نشدنی آغاز شد.