به گزارش روزچهارشنبه ایرنا ازمرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی، میزان بارش های کشور از ابتدای سال آبی جاری تا بیست اردیبهشت ماه به رقم ۱۲۶.۸ میلیمتر رسیده است و این درحالی است که در دوره بلندمدت بارشها ۲۱۲.۹ میلیمتر بوده که نشان از اختلافی ۴۰.۵ درصدی دارد.
این میزان بارش گویای آن است که انتظار جبران کم آبی را نمی توان از آن داشت.
میزان بارشها از ابتدای فصل بهار تا بیست اردیبهشت ماه نیز به رقم ۱۹.۳ میلیمتر رسیده که در مقایسه با دوره بلندمدت که ۴۸.۳ میلیمتر بارش ثبت شده داشته است با کاهش ۶۰.۱ درصدی همراه شده است.
براساس اعلام مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی از ابتدای اردیبهشت تا روز بیستم آن نیز ۱۴.۵ میلیمتر بارندگی در کشور اتفاق افتاده است و در مقایسه با دوره بلندمدت که ۱۴.۶ میلیمتر بارندگی داشته کاهش ۱.۱ درصدی را نشان میدهد.
طی هفت روز گذشته تا بیست اردیبهشت میزان بارش ها به رقم ۵.۶ میلیمتر رسید و این درحالی است که در دوره بلندمدت این رقم ۴.۶ میلیمتر بوده که رشد ۲۱.۲ درصدی را دارد.
میزان تامین آب کشور از ابتدای سال آبی جاری تا بیست اردیبهشت نیز ۵۳.۹۰ درصد شده است.
به گزارش ایرنا، پیشترمدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران گفت: پیشبینی میشود با کاهش آب موجود در سدهای برقآبی، با کمبود ۳۰ تا ۳۵ درصدی برای تامین برق مواجه شویم و همین مساله مدیریت مصرف را جدیتر میکند.
«سید حسن رضوی» در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: امسال با کاهش بارش روبهرو شده ایم و این امر مسایل را پیچیدهتر میکند.
وی ادامهداد: تداوم خشکسالی در سال آینده کشور را با مشکلات جدیتری مواجه خواهد کرد.