به گزارش ایرنا استاندار یزد در این مراسم که در حاشیه کارگروه توسعه صادرات استان برگزار شد با اشاره به اهمیت صادرات برای کشور با توجه به تنگناههای ارزی گفت: بحث صادرات یکی از جهادیترین کارهایی است که در بخش تولید در حال انجام است.
محمد علی طالبی با اشاره به رفع برخی موانع و محدودیتهایی که پیش روی تولید کنندگان وجود دارد افزود: بارفع موانع مطمئنا رشد قابل توجهی در مباحث صادراتی استان خواهیم داشت.
رییس اتاق بازرگانی استان یزد در این مراسم گفت: وجود دفتر نمایندگی فروش در خارج از کشور، ثبت سیستمی برند بنگاه در کشور هدف، ثبت برند بنگاه در داخل کشور، ثبت برند محصول در کشورهدف، دارا بودن گواهینامه استاندارد بین الملیل کیفی کالا و دارا بودن استاندارد تشویقی کالا یا گواهینامه حلال از معیارهای انتخاب واحدهای نمونه صادرات کنندگان استان است.
قمی ادامه داد: فعالیت و تبلیغات در سایتهای معتبر بین المللی با رویکرد صادرات، دارا بودن وب سایت به یکی از زبانهای خارجی، حضور در نمایشگاههای بین المللی خارج از کشور، حضور در هیاتهای تجاری و عضویت در کنسرسیوم صادراتی از دیگر معیارهای انتخاب این واحدها به شمار میرود.
مدیر کل گمرک استان هم با بیان اینکه از نظر وزنی هفت درصد در سال ۹۹ نسبت به سال قبل از آن رشد صادرات داشته ایم افزود: سال گذشته بالغ بر سه میلیون و نود و هشت هزار تن کالا به ارزش سیصد و هشتاد میلیون و دویست و پنجاه و هشت هزار دلار صادرات انجام شد.
سلمانی افزود: عمده کالاهای صادراتی شامل کاشی و سرامیک، هیدروکربن، شیشه ساختمانی، ترکیبات مولیبدن، نایلون و نایلکس، و انواع پروفیل و محصولات فولادی بوده است.