تهران – ایرنا – پزشکان آلمانی می گویند، شهروندان این کشور غرب اروپا با وجود کاهش نرخ همه گیری کووید – ۱۹ پس از محدودیت های ۶ ماهه، ناامید از دسترسی به واکسن ویروس کرونا، به میزان فزاینده ای روحیه تهاجمی پیدا کرده اند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از خبرگزاری رویترز؛ "انکه ریکته - شیر" معاون انجمن پزشکان خانواده آلمان به گروه رسانه ای "فونکه" گفته است که فشار بر مراکز واکسیناسیون و فعالیت های پزشکان افزایش یافته و شهروندانی که در پی واکسن هستند، بیش از پیش سخت گیر شده اند.

ریکته شیر افزود: با گسترش اولویت های واکسن برای گروه های بیشتری از شهروندان، بسیاری از آنان نمی توانند بفهمند که چرا باید مدت ها در صف بایستند. شهروندان حتی با اینکه نوبتشان نرسیده، با روحیه پرخاشگرتر از پیش تلاش می کنند واکسن دریافت کنند و برخی حتی درخواست دریافت زودهنگام نوبت دوم واکسن را پیش از فرارسیدن زمان آن دارند تا بتوانند به تعطیلات رفته یا از مزایایی مانند حضور در مراکز خرید بدون آزمایش کووید – ۱۹ برخوردار شوند.

این پزشک افزود: حتی بیماران سالمندتر که قرار شده واکسن آسترازنکا بزنند، خواهان دریافت گونه واکسن دیگری هستند.

آلمان پس از آغاز کند کارزار واکسیناسیون، آن را تسریع کرده، به گونه ای که اکنون یک سوم شهروندانش دوز نخست و حدود ۱۰ درصد دوز دوم را دریافت کرده اند.

کارزار واکسیناسیون که از شهروندان سالمندتر آغاز شده، بتدریج در گروه های جوان تر و فعالان دیگر حرفه های اولویت دار مانند آموزگاران، روزنامه نگاران و شاغلان در زیرساخت های مهم، گسترش یافته است.

چند ایالت آلمان شامل برلین پایتخت، همزمان با ادامه روند کاهشی مبتلایان تازه در سراسر این کشور، از روز سه شنبه طرح های کاهش محدودیت های کرونایی در روزهای آینده را اعلام کرده اند.

شمار مبتلایان آلمان روز چهارشنبه حدود ۱۵ هزار تن افزایش یافته و شمار مرگ و میر نیز با ۲۶۸ مورد از ۸۵ هزار فراتر رفته است.