به گزارش ایرنا، این زمین لرزه در هنگامی رخ داد که اغلب مردم این دیار بر سر سفره اطفاری روزه خود را باز کرده بودند و با وقوع آن از خانه بیرون زدند و خود را به حیاط رساندند.
۱۶ دقیقه قبل از این زمین لرزه یک زلزله ۳.۹ ریشتری در ساعت ۲۰:۴۱ دقیقه در گناوه رخ داد که خانه ها و در و پنجره ها نیز تکان خورد.
مردم بندرریگ نیز که در فاصله ۲۲ کیلومتری مرکز شهرستان گناوه قرار دارد این زمین لرزه را بخوبی احساس کردند و دل نگران شدند.
از زمان وقوع زلزله ۵.۹ ریشتری گناوه ۲۹ فروردین ماه امسال تا شامگاه چهارشبه (۲۲ اردیبهشت) بیش از ۲۴۰ پس لرزه در شهرستان گناوه با شدت کم و زیاد به ثبت رسیدهاست.
تداوم زمین لرزه ها در گناوه باعث نگرانی و دغدغه مردم این دیار شده است و عقیده دارند که اگر بدین منوال ادامه داشته باشد، ساختمان های آنان قدرت و استحکام اصلی خود را ازدست خواهد داد.
بنا به اظهار نظرکارشناسان وقوع زمین لرزهها پس از زلزله ۵.۹ ریشتری امری طبیعی است.
فرماندارگناوه گفت: زمین لرزه ۴.۴ ریشتری چهارشنبه شب طبق پیگیریهای انجام شده تاکنون خسارتی در پی نشده است.
غلامرضا مهرجو افزود: شدت زمین لرزه در روستاهای نزدیک به کانون زلزله بیشتر از مرکز شهر احساس شده است.
وی اظهارداشت: بنا به گفته کارشناسان پس لرزه ها در گناوه در ادامه زمین لرزه ۵.۹ ریشتری ۲۹ فروردین و امری طبیعی است اما مردم نگران هستند.
زلزله ای به بزرگی ۴.۴ دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت ۲۰ و۵۶ دقیقه و ۱۶ثانیه امشب (چهارشنبه) بندرگناوه در استان بوشهر را لرزاند.
به گزارش چهارشنبه شنبه ایرنا به نقل از مرکز لرزه نگاری دانشگاه تهران، این زلزله در عمق ۱۰ کیلومتری زمین به وقوع پیوست.
کانون این زلزله در موقعیت ۲۹.۷۴ عرض شمالی و ۵۰.۶۶ طول شرقی ثبت شده است.
زمین لرزهای به بزرگی ۵.۹ ریشتر در ساعت ۱۱:۱۱ روز یکشنبه ۲۹ فروردین در ۲۸ کیلومتری شهرستان گناوه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داد که باعث قطعی برق، تلفن ثابت، اینترنت، تخریب دیوارهای خانهها، ریزش کوه، شکستن شیشهها و اثاثیه منازل مردم و مصدومیت ۶ نفر شد.
شدت این زلزله در استان های خوزستان ، کهگیلویه و بویراحمد و فارس نیز احساس شد.
خدمات زیرساختی از جمله ، برق ، تلفن ثابت و اینترنت مناطق زلزله زده از بدو وقوع برقرار است.