بندرعباس - ایرنا - یک فعال فرهنگی واجتماعی در هرمزگان گفت: اقتداری که امروز داریم هم براساس مشارکت بالای مردم در صحنه های مختلف انقلاب است، بنابراین هر رأی ما در سرنوشت ماُ کشور و تثبیت نظام تأثیر گذار است.

حجت الاسلام محمد داوری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:‌ اما باید همه بدانیم و بپذیریم که قدرت نظام جمهوری اسلامی برگرفته از قدرت مردم است چرا که نظام سابق را حضور میلیونی مردم تغییر داد و پیروزی در جنگ تحمیلی نیز با حضور و مشارکت مردم بدست آمد.

وی ادامه داد:‌ جمهوری اسلامی ایران برای پیروزی و بقای خود با خون شهیدان زیادی آبیاری شده است و پاسداری از دستاورد خون شهیدان بر همه آحاد جامعه لازم است. همچنین در هر مرحله ای که دشمن وارد عمل می شود و سعی می کند این نظام الهی را با مشکل مواجه سازد، باز خون شهید است که ثبات و بقای انقلاب را تضمین می‌کند.

این روحانی اضافه کرد:‌بنابراین، انقلابی که با رهبری حضرت امام(ره) براساس تثبیت ارزش‌های دینی اسلامی و اجرای عدالت در تمام سطوح جامعه با همکاری و مشارکت قشر متوسط و متوسط به پایین جامعه، ایجاد شده است به عنوان مهمترین رکن امید محرومان و مستضعفان جامعه مطرح است.

به گفته وی، با توجه به اینکه این انقلاب اهداف و منافع قدرت‌های بزرگ و استعمارگر را هدف قرار داده بود، طبیعی بود که با آن دشمنی کنند که توسط آن‌ها مشکل‌های فراوانی مانند فعالیت گروهک‌های ضد انقلاب و جنگ از ابتدای انقلاب تا کنون بر کشور تحمیل و هزینه‌های فراوانی بر این انقلاب تحمیل شده تا این انقلاب ادامه پیدا نکند.

حجت الاسلام داوری خاطرنشان کرد: اما به لطف خداوند و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری (حفظه الله تعالی) و حضور و مشارکت مردم در صحنه های مختلف انقلاب از راهپیمایی های عظیم ۲۲ بهمن گرفته تا مشارکت حداکثری در انتخابات مختلف، این انقلاب ثبیت شده و ۴۰ سالگی خود را جشن گرفت و با اقتدار به راه خود را ادامه می‌دهد.

وی افزود: هدف اصلی شکل گیری نظام اسلامی، حفظ استقلال کشور در سیاست خارجی، اجرای عدالت در جامعه، رسیدگی به محرومان و مستضعفان، ایجاد رفاه و تثبیت ارزشهای اسلامی بوده است.

این روحانی بیان داشت: در این میان مشکل‌های زیادی برای انقلاب در داخل و خارج کشور ایجاد شده که به سبب آن‌ها این نظام اسلامی به تمام اهداف خود به ویژه ایجاد رفاه و رفع کامل مشکل فقر از جامعه هنوز نرسیده‌ است.

تحمل افراد در جنگ نظامی بیشتر است

حجت الاسلام داوری ابراز داشت: به‌خصوص در چند سال اخیر که سیاست دشمن از جنگ نظامی به جنگ اقتصادی و فرهنگی تغییر کرده است که این نبرد، سخت‌تر از رویارویی نظامی بوده زیرا افراد در جنگ نظامی، دشمنی و جنایت‌ها و مشکل‌هایی که ایجاد می‌کند را به صورت ملموس و با چشم خویش می‌بینند و به همین دلیل تحمل‌شان در برابر مشکلات بیشتر بوده اما تلفات جنگ اقتصادی و فرهنگی ناملموس است.

وی گفت: امکاناتی که با درآمد حاصل از فروش نفت تهیه و در اختیار مردم قرار می‌گرفت با فشارهای دشمن کمتر شده است و از سوی دیگر تبلیغات شدید دشمن برای ناامیدی کردن مردم را شاهد هستیم.

این روحانی یادآور شد: به خصوص در این ایام که انتخابات مهمی در پیش است، کارآمدترین کار و شیوه دشمنان، تبلیغات آشکار و پنهان برای ناامید کردن مردم است تا از این طریق میزان مشارکت‌ مردم به عنوان پشتوانه و صاحبان نظام سیاسی در انتخابات کاهش یابد.

وی اشاره کرد: اکنون شبکه‌های بیگانه و ضد انقلاب، مشغول فعالیت علیه انقلاب هستند و اینگونه به مردم القاء می‌کنند که چه در انتخابات شرکت کنید و چه نکنید اتفاق مثبتی روی نمی‌دهد.

به گفته این روحانی، این تبلغیاتی شدید در شرایطی است که براساس بیانیه گام دوم انقلاب باید با مشارکت حداکثری زمینه ورود جوانان به عرصه های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی فراهم شود و حضور این جوانان در عرصه های علم و فناوری و تولید، زمینه افزایش تولید داخلی را فراهم سازد و با اتکا به توان داخلی و تعامل سازنده با سایر کشورها، زمینه اشتغال حداکثری را فراهم کرده و جامعه را از فقر نجات یافته و رفاه برای احاد جامعه ایجاد شود.

وی تاکید کرد: دشمن به خوبی می‌داند که اگر جوانان یک جامعه نسبت به آینده ناامید شوند، حتی درس خواندن، تحقیق و پژوهش و کار فعالیت نیز هم برایشان سخت خواهد بود چه برسد به عرصه سیاسی که نیازمند امیدواری فراوان و مشارکت حداکثری است.

این روحانی عنوان کرد: باید پذیرفت که تکیه زیاد بر درآمدهای فروش نفت و هزینه آن برای امور جاری کشور و کاستی هایی در نوع مدیریت مسایل داخلی، در کنار تحریم‌های ظالمانه اقتصادی به همراه تبلیغات منفی وسیع دشمن، و مشکلات اقتصادی بوجود آمده برای قشر زیادی از جامعه، موجب شده برخی افراد تصور کنند که مشارکت داشتن و نداشتن در این انتخابات تفاوتی ایجاد نمی‌کند.

حضور کمرنگ مردم امید بر امید دشمن برای مشکل آفرینی می افزاید

حجت الاسلام داوری تاکید کرد: مردم در سرنوشت خود شریک هستند و اکنون دشمنان منتظر هستند تا مشارکت مردم کم رنگ شود و خدای نکرده این نظام ضربه بخورد و دشمن از این ضربه خوشحال می‌شود و به برنامه های خود امیدوار شده و دشمنی خود را افزایش داده و سبب مشکلات بیشتری برای نظام اسلامی می شود.

وی ادامه داد: افزایش تعداد شرکت کنندگان در انتخابات، قدرت ایران را در عرصه جهانی تقویت کرده و دژ محکمی در برابر دشمن و زمینه ساز امنیت پایدار در جامعه می گردد و سبب نامیدی دشمن از این انقلاب و این مردم خواهد بود.

وی افزود: اگر دشمن در این مرحله احساس کرد تبلیغاتش تأثیر گذار بوده و مردم دیگر در صحنه حضور ندارند برای ایجاد مشکل‌های بیشتر برای این ملت قطعاً برنامه ریزی خواهد کرد.

این روحانی اظهار داشت:‌شبکه‌های تبلیغاتی معاند بیگانه که شرکت نکردن مردم در انتخابات را تبلیغ می‌کند، هزینه‌های تبلیغات خود را از دشمن می‌گیرند و با شبهه افکنی و انجام مغالطه‌ها تلاش دارند مردم را ناامید کنند و اهداف دشمن را پیاده سازند.

حجت الاسلام داوری افزود: بنابراین در این برهه حساس نیازمند آگاهی کامل و هوشیاری در برابر دشمن هستیم، که علی رغم مشکلات سختی که با ان روبرو هستیم به عنوان وظیفه دینی و ملی و حقی که بر ای انتخاب داریم، سعی کنیم مشارکت را بالا ببریم و دیگران را نیز برای مشارکت حداکثری تشویق کنیم و پشتوانه سیاسی خوبی را برای دولت آینده فراهم سازیم تا بتواند مشکلات کشور را با همکاری و مشارکت مردم به خوبی حل و فصل کند.

وی خاطر نشان کرد:‌باید به آینده خوب و روشن امیدوار بود و این امیدواری را با مشارکت حداکثری و نظارت کامل بر عملکرد کسانی که مدیریت این نظام را برعهده دارند، تبلیغ کنیم تا بتوانیم بر همه مشکل‌هایی که داریم غلبه کنیم.

پس از انتخابات بر عملکرد کارگزاران نظارت داشته باشیم

این فعال فرهنگی واجتماعی هرمزگان تاکید کرد: آیا اگر در این کارزار انتخاباتی حضور پیدا نکنیم و رأی ندهیم مشکل‌ها کمتر می‌شود یا بر اقتدار کشور افزوده می‌شود؟ خیر اینگونه نیست بلکه عدم حضور و مشارکت ما موجب خوشحالی دشمنان می‌شود.

وی ابراز داشت: بنابراین، حفظ انقلاب، خون شهدا و ارزش‌های جامعه و همکاری در رفع مشکلات بوجود آمده به این است که همه در انتخابات شرکت کنیم و این وظیفه دینی و سیاسی را به بهترین شکل به انجام برسانیم و از این حقی که در انتخاب سرنوشت کشور داریم به خوبی استفاده کنیم.

وی اضافه کرد: مشارکت و تک تک رأی ما در آینده این کشور و اقتدار و عظمت آن و ناامیدی دشمن تأثیر گذار است و پس از انتخاب هم در صحنه های مختلف بمانیم و با نظارت کامل بر عملکرد مسوولان زمینه اجرای عدالت در جامعه را فراهم سازیم.

حجت الاسلام داوری یادآور شد: انتخاب شوندگان نیز تعهد کامل در اجرای خواسته های مردم و خدمت صادقانه به آنان و نظام داشته باشند.

تبلیغات هشت هزار و۴۷۴ داوطلب ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا ازروز پنجشنبه در سراسر استان آغاز شد که از این تعداد هفت هزار و ۷۹۵نفر داوطلب روستایی و ۶۹۷ نفر داوطلب شهری هستند که تایید صلاحیت نهایی شدند.

تبلیغات نامزدهای شوراهای اسلامی شهر و روستا در بسترهای مشخص شامل محیطی، شهری و شبکه های اجتماعی اغاز شده و هفت صبح ۲۷خرداد پایان می یابد.

کاندیداهای شهری برای ۲۱۵ کرسی پنج نفره در ۴۳ شهر، هفت کرسی در شهر میناب و ۱۱ کرسی در شهر بندرعباس و کاندیداهای روستایی نیز برای ۱۱۷ کرسی پنج نفره و هزار و ۲۰۴ کرسی سه نفره باهم رقابت می‌کنند.

 در انتخابات شورای شهر در شهرستان های بندرعباس ۱۷۹ نفر،میناب ۷۹ نفر،بندرلنگه ۷۷ نفر، قشم ۷۰ نفر، بستک ۵۱ نفر، رودان ۴۸ نفر، بندر خمیر ۳۴ نفر، پارسیان ۲۹ نفر، سیریک ۲۸ نفر، حاجی اباد ۲۳ نفر، بشاگرد ۲۳ نفر، ابوموسی ۱۹ نفر و در جاسک ۱۹ نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرها به رقابت خواهند پرداخت.

 در انتخابات ۲۸ خردادماه امسال حدود یک میلیون و ۱۸۹ هزار نفر در هرمزگان واجد شرایط رای دادن هستند که از این تعداد افراد ۸۰ هزار  نفر رای اولی هستند.

انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۳ شهرستان، ۴۵ شهر، ۴۰ بخش و ۸۷ دهستان هرمزگان برگزار می‌شود.