این عده در آستانه چهار انتخابات مهم و سرنوشت ساز ریاست جمهوری،شوراها، میان دوره ای مجلس و خبرگان در خردادماه ۱۴۰۰ در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشتند: نظام جمهوری اسلامی ایران از ابتدا با حضور، مشارکت و رای مردم استقرار یافت و در طول عمر ۴۲ ساله خود نیز با رای ، خواست و اراده مردم حرکت کرده است.
آنان ادامه دادند: در شرایط فعلی، امنیت داخلی و اقتدار بین المللی کشور نیز حاصل این حضور و در صحنه بودن مردمی است که برای تداوم نظام اسلامی ایران تلاش کرده، شهید داده و در صحنه حضور داشته و دارند.
تاکید روحانیون هرمزگان بر مشارکت حداکثری ، پرشور، انتخاب اصلاح ازبین نامزدها به عنوان مهمتری موضوع بوده که مردم در هر دوره را مد نظر قرار داده تا افراد جدید فرصت خدمت به مردم داشته باشند موجب توسعه وآبادانی کشور شود.
انتخابات به معنای حق تعیین سرنوشت کشور با رای مردم است
حضور مردم در عرصه سیاسی علاوه بر استقلال سیاسی که از سال ۱۳۵۷ هجری شمسی به ارمغان آورده از لحاظ اقتصادی نیز آثار مثبتی در پی داشته است و همچنان دارد، مشارکت گسترده در انتخابات میتواند مسیر کشور را در جهت حل مشکلهای معیشتی، توسعه عدالت اجتماعی و رفاه کندتر یا تندتر کند.
یکی از این روحانیون در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان داشت: انتخابات به معنای حق تعیین سرنوشت کشور با رای مردم است که در انتخابات ریاست جمهوری با مشارکت خود مسیر کشور را برای چهار سال پیش رو تعیین میکنند.
حجت الاسلام نادر حقیقی اظهار داشت: در انتخابات ریاست جمهوری مردم با تعیین فرد مورد نظر خود سونوشت چهار سال کشور را به دست فرد منتخب میسپارند تا کشور را در مسیر آبادانی به پیش ببرد و برای این منظور باید در انتخاب فردی که ضمام امور اجرایی را در دست خواهد گرفت دقت فراوان کرد.
وی با بیان اینکه برای این منظور باید فردی بر صندلی ریاست جمهوری تکیه بزند که به توان داخل معتقد بوده و بتواند چالشها را با برنامه ریزی به فرصتی برای آبادانی کشور تبدیل سازدُ گفت: نظام جمهوری اسلامی حق انتخاب را به مردم داده تا از بین افراد دارای اهلیت که خود را در معرض انتخاب شدن قرار دادهاند فرد توانمند و دارای برنامه برای حل مشکلها را انتخاب کنند.
مدیر حوزه علمیه هرمزگان اشاره کرد: در انتخابات توجه به برنامه و سوابق افراد در اهمیت بسیاری دارد و از بین نامزدهای بایستی فرد مومن، توانمند، معتقد به جوانان، مردمی و معتقد به توانمندی مردم روی کار بیاید.
حجت الاسلام حقیقی تأکید کرد: شعارهای بسیاری در زمان تبلیغات انتخاباتی داده میشود اما بایستی به برنامه، توان و باور فردی که خود را در معرض انتخاب شدن توسط مردم قرار داده توجه و توان شخص را بررسی کرد، امیدواریم در انتخابات پیش رو فردی مدیر جمهوری مقتدر، انقلابی، ولایتمدار، دوستدار و معتقد به مردم ایران روی کار بیاید.
انتخابات ریاست جمهوری یکی از عرصه های تاثیر گذاری سیاسی کشور است
انتخاب فردی که به عنوان رییس جمهور بر مسند اداره امور اجرایی کشور قرار گیرد ، بتواند مسیر کشور را طبق خواست ملت به سمت توسعه عدالت اجتماعی، رفاه و سعادت هدایت کند نیز نیاز به دقت و شناخت دارد، از همین روی این انتخابات و انتخاب فرد اصلح برای ریاست جمهوری، آن هم در اولین سالهای گام دوم انقلاب و در شرایط کنونی به مانند گذشته بسیار راهگشا خواهد شد.
معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه هرمزگان هم به خبرنگار ایرنا گفت: هر فردی که برای تاثیر گذاشتن بر روی مسیر آینده خود، خانواده، ملت و کشور خویش انگیزه دارد آگاه است که انتخابات ریاست جمهوری یکی از بهترین و مهمترین عرصههای تاثیر گذاری اجتماعی و سیاسی محسوب میشود.
حجت الاسلام مصطفی آزادی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بدیهی است که نتایج حاصل از انتخاب فرد اصلح یا غیر اصلح برای به دست گرفتن مدیریت کشور مشمول تمام افراد جامعه شده و آثار آن در معیشت، اقتصاد خانوارهای ایرانی و اقتدار کشور نمود مییابد، بنابراین وظیفه داریم در انتخاب خود بسیار دقت کنیم.
معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه هرمزگان با اشاره به تاثیر رأی اولیها، اضافه کرد: این افراد که برای اولین بار می خواهند در انتخابات مشارکت داشته باشند بایستی نسبت به نقشی که یک رأی آنان بر مسیر کشور و به عبارت بهتر بر روی جامعهای که در آن زندگی میکنند دارد آگاهی یابند.
حجت الاسلام آزادی بیان داشت: فردی هم که انتخاب میشود بایستی دارای ویژگیها و شاخصههایی باشد تا بتواند مسایل و مشکل های جامعه را حل کند که مقام معظم رهبری ویژگی های فرد اصلح را در سخنرانی های خود بیان فرمودند.
وی افزود: می توان به شجاعت، ساده زیست بودن، انقلابی بودن، جهادی بودن، مدیر و مدبر و با اخلاق و دارای برنامه بودن و توانمندی داشتن را به عنوان برخی از ضاخصهای فرد اصلح طرح کرد.
وی افزود: برای تشخیص اینکه کدام نامزد انتخاباتی دارای این معیارها و ویژگیهاست باید مطالعه و نسبت به افراد شناخت داشت و چنانچه این شناخت وجود ندارد می توان با مطالعه رزومه و جست و جو در رسانهها و همچنین پرسش از افراد مطلع معتمد به آگاهی رسید.
حجت الاسلام آزادی تاکید کرد: اصل حضور مردم در انتخابات برای داشتن ایرانی قوی ضروری است و هر فرد دارای دغدغه نسبت به آینده خانواده، جامعه و کشور خود میتواند از این طریق تاثیر گذاری داشته باشد.
حضور مردم در انتخابات یک ضرورت برای ساخت ایران قوی است
انتخابات در واقع یک نوع همه پرسی و انتخاب بوده که برای نهادهایی مثل ریاست جمهوری ، مجلس شورای اسلامی،خبرگان رهبری و شوراهای اسلامی در قانون به صراحت آمده تا در هر دوره افراد اصلح انتخاب وبه مردم خدمت کنند.
مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس گفت: اصل حضور و شرکت حداکثری مردم در انتخابات یک ضرورت بسیار دارای اهمیت اجتماعی و سیاسی برای ساخت ایران قوی در سطح جهان است.
حجت الاسلام اسماعیل پاکنژاد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ذائقه سیاسی و گرایش مردم نیز در انتخابات مشخص میشود و مسوولان براساس آن برای آینده کشور برنامه ریزی و تصمیم گیری میکنند.
وی ادامه داد: سایر کشورها و دشمنان کشور نیز حضور مردم در پای صندوقهای رای را رصد و مورد تجزیه و تحلیل قرار میدهند که حضور گسترده مردم پای صندوق های رای جلوی بسیاری از تهدیدها و تطمیعهای دشمنان را میگیرد.
حجت الاسلام پاک نژاد اضافه کرد: دشمنان به همین دلیل درصدد کمرنگ کردن حضور مردم پای صندوقهای رای هستند و برای این منظور از شیوهها و روش های گوناگون استفاده میکند و کرده است.
مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس افزود: انتخابات تنها محلی نیست که دشمنان سعی در کمرنگ کردن حضور مردم هستند بلکه درپی کاهش این حضور در راهپیمایی های مختلف و مراسمهای ملی مذهبی دیگر مانند راهپمایی روز قدس، ۲۲ بهمن و غیره هستند.
حجت الاسلام پاک نژاد افزود: آنان حتی خواهان مشارکت نداشتن مردم در مراسمهای دهه محرم و غیره نیز هستند زیرا مردم را بدون عِرق ملی مذهبی میخواند زیرا با مردم و جوانان بیتفاوت نسبت به سرنوشت و اعتقادات خود راحتتر میتوانند به اهداف سیاسی اقتصادی خود برسند.
وی اشاره کرد: به عنوان مثال در این روزها از زبان افراد مختلف و رسانههای گوناگون خود این جمله را ترویج میکنند که «مردم برای اعتراض به وضع موجود در انتخابات شرکت نکنید»که این حرف دشمن و بدخواهان نظام است.
مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس گفت: آیا با شرکت نکردن در انتخابات وضعیت درست میشود؟ خیر اینگونه نیست بلکه برای داشتن کشوری آباد و تغییر سیاستها باید در انتخابات شرکت کرد و به فرد اصلح رای داد.
آنچه برای خود میپسندند برای ایران نمی پسندند
حجت الاسلام پاک نژاد با اشاره تناقض رفتاری کشورهای مستکبر و استعمارگر در خصوص انتخابات در کشور خود با سایر کشورها گفت: سردمداران این کشورها با استفاده از ابزارهای مختلف مردم خود را برای حضور در انتخابات کشور خود دعوت میکنند و حتی شبکههای اجتماعی آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری تبلیغات سنگینی برای حضور مردمشان پای صندوقهای رای داشتند و این تبلیغات سنگین حتی برای انتخابات انگلیس هم مشاهده شد اما زمانی که موضوع انتخابات ایران مطرح میشود سیاست کاهش مشارکت مردم پای صندوقهای رای به روشهای گوناگون را دنبال و اجرا میکنند.
وی اشاره کرد: این کشورها همچنین برای رسیدن به مقصود خود تحلیلهای اشتباهی به مردم کشور میدهند که یک نمونه آن ذکر شد، به عبارت روشنتر و سادهتر این کشورها در مسایل گوناگون خلاف آنچه برای ملت خود میخواهند برای مردم ایران ترویج و تبلیغ میکنند.
حجت الاسلام پاک نژاد افزود: در اینجا با این پرسش نیز روبهرو هستیم که آیا رای ندادن میتواند اعتراض به وضع موجود باشد یا خیر؟ پیامی که از حضور یافتن افراد در انتخابات میرسد این است که آنان نسبت به سرنوشت خود، خانواده و کشوری که در آن زندگی میکنند بی تفاوت نیستند بلکه حساسیت داشته و دغدغه دارند.
مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس اشاره کرد: این حساس بودن همان چیزی است که دشمنان میخواهند وجود نداشته باشد و با دادن تحلیلهای اشتباه به افراد و جامعه میخواهند مردم را به حاشیه رانده تا کشور ضعیف شده و بتوانند خواستههایشان را تحمیل کنند.
حضور در انتخابات استفاده حق است/فرد اصلح انتخاب شود
انتخابات جلوه ای از رشد وبلوغ دمکراسی در هر کشور بوده که مردم در انتخاب افراد اصلاح نقش دارند لذا بایستی در هر دوره افرادی انتخاب شوند که هم آمادگی برای خدمت وهم اینکه صلاحیت امور محوله هم داشته باشند.
مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس در ادامه اظهارداشت: از طرف دیگری حضور در انتخابات استفاده از حق است و فرد با نگذشتن از حق خود با رای دادن میتواند زمینه ساز تغییر مسیر کشور و وضع موجود باشد.
پاک نژاد افزود: بدون شک انتخابات بر همه شئون زندگی مردم اثرگذار است و جنبه اقتصادی که امروزه بسیاری از افراد به آن نقد دارند تنها یکی از شئون آن محسوب میشود.
مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس گفت: در اینجا اهمیت انتخاب اصلح در انتخابات برای مردم بیشتر ملموس میشود زیرا به طور مستقیم و غیر مستقیم بر زندگی اعضای جامعه تاثیرگذار است، اگر گزینه ضعیف، نامناسب و بدون اعتقاد به توان نیروهای داخلی کشور رای بیاورد نه تنها شرایط معیشتی و اقتصادی بهتر نمیشود چه بسا به سمت بدتر شدن پیش برود.
وی افزود: مقام معظم رهبری ایران قوی را مطرح کردند که چنین ایرانی با پشتوانه مردمی و انتخاب فرد اصلاح ساخته میشود.
حجت الاسلام پاک نژاد تصریح کرد: جمله امام خامنهای این بود که «شاید عدهای خود من را قبول نداشته باشند اما مسلماً ایران قوی را بهتر از ایران ضعیف میدانند و هر کس تعلق به ایران دارد معتقد است ایران قوی از ایران ضعیف بهتر است»، ما چنین ایرانی میخواهیم و برای آن باید نقش خود را ایفا کنیم.
وی افزود: اگر میخواهیم ایران در عرصه جهانی قوی و مقتدر باشد باید از نظام سیاسی کشور پشتیبانی کنیم که انتخابات هم زمینهساز نوسازی کشور است با روی کار آمدن نیروهای پرتوان و هم قوی شدن آن زیرا حضور گسترده با انتخاب فرد اصلح، در حوزه مسایل خارجی اقتدار ملی برای کشور ایجاد خواهد شد.
وی بیان داشت: شناخت ویژگی های فرد اصلح در اینجا اهمیت فراوانی مییابد و بایستی نسبت به آنها آگاهی داشت که برخی از این ویژگی ها شامل ایمان، شجاعت، مدیریت داشتن، اهل کار جهادی بودن، ایمان و اعتقاد داشتن به توان داخلی و نیروهای داخلی کشور، با انگیزه بودن میشود.
حضور در انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب فرد دارای برنامه و صادق میتواند گره ای از این مشکلها بکاهد و از همین روی روحانیان هرمزگان ابتدا بر حضور گسترده برای پشتیبانی از حق ملت در انتخاب سرنوشت و سپس انتخاب اصلح تأکید دارند که این میتواند زمینهای برای ساخت ایرانی آباد و برخوردار باشد.
انقلاب اسلامی ایران از سال ۱۳۵۷ هجری شمسی تا امروز که حدود ۴۲ سال از عمر آن میگذرد حدود ۴۰ مرتبه انتخابات درآن برگزار شده از همین روی مشارکت مردم در انتخابات برای نظام اسلامی ایران و دوستان و دشمنان این نظام اهمیت دوچندان دارد.
با مراجعه به سابقه تاریخی کشور مشخص است که هر زمان مردم در عرصه سیاسی و اجتماعی حضور داشتهاند و بیتفاوت نبودهاند دولتمردان موفق شدهاند با همه مشکلات به اهداف ترسیم شده خود برسند.
انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ در سراسر کشور در هرمزگان برگزار میشود و شرکت در آن حق هر شهروند ایرانی است.